Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Ceto nerde 3. Dunya ulkesi var ordasin az duzgun yerere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Yine mi geldi bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Ballı jack isteyen varsa itina ile alınır.70 lik fiyatına litrelik verebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Nessaftw said: Biyik said: bunlar türkiye'de de satılıyor. enteresan içkiler alsanıza gelirken. Sarayım hemen gazeteye bi şişe Absinthe ayıp ediyorsunuz biz donanım getirmeyi bildiğimiz kadar içki getirmeyi de iyi biliriz :)-D aha nessa. hadi biraz övelim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 KuddusiMavra said: kışın polonyaya gitme planım var. gidersem sana getireyim senko. getirebilirsin müthiş olur ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Vingthor said: Nessaftw said: Biyik said: bunlar türkiye'de de satılıyor. enteresan içkiler alsanıza gelirken. Sarayım hemen gazeteye bi şişe Absinthe ayıp ediyorsunuz biz donanım getirmeyi bildiğimiz kadar içki getirmeyi de iyi biliriz :)-D aha nessa. hadi biraz övelim abi. Ben de seni seviyorum bebeğim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Gencler yeni siseler var:p 1 adet litrelik chivas 12yıllık 140tl 1 adet 70cl yeni rakı 45tl 2 adet 70cl grande absinthe %69alkol tanesi 150tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 senko said: KuddusiMavra said: kışın polonyaya gitme planım var. gidersem sana getireyim senko. getirebilirsin müthiş olur ya :) ayıpsın gözüm. gidersem mutlaka getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 senko said: polonyalıların Żywiec ile Romanyalıların tzuika sını bayağıdır denemek istiyorum ben de. Zywiec kaç şişe getirmiştim bavula atıp. İçinde bitki dalı gibi bişey olanlar vardı bişeyler bişeyler. Hepsini dağıttım sfdsg Edit : Zubrowka idi lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Zubrowka, meyveli votka çeşidi olanlardandı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 old spice ürünleri alsanıza bana erkek gibi kokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 pascalnouman said: haci onun ismini soyleyene kadar bardan atarlar valla akhsgdajkl jıviyets diye okunuyor kanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 KuddusiMavra said: Zubrowka, meyveli votka çeşidi olanlardandı değil mi? Tadını bilmiyorum abi, içmedim sdgsdf. Maddog diye bişeyleri vardı ben ondan tükettim hep sfsdg Kimisi tatlıymış, kimisi normal fln. Ufak şişelerde bi sürü almıştım hediyelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 SeaGle said: senko said: polonyalıların Żywiec ile Romanyalıların tzuika sını bayağıdır denemek istiyorum ben de. Zywiec kaç şişe getirmiştim bavula atıp. İçinde bitki dalı gibi bişey olanlar vardı bişeyler bişeyler. Hepsini dağıttım sfdsg Edit : Zubrowka idi lan o. zywiec'i sırf burada okudum diye polonyaya giden birine sipariş ettim. yarın yazarım nasılmış diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 pişman olmayacaksın.40 küsür ülke gezdim,gezmeye devam ediyorum.yüzlerce bira içtim.içtiğim en lezzetli bira kesinlikle buydu.en az 4 tane getirtseydin,bir tane içtikten sonra devamını isteyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 para olsa 12 yıllık chivas ı alırdım gerçi para olsa yurtdışına çıkar bikaç şişe alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 metroda varmis la absinthe haftasonu baya bi gezdim ithal icki reyonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pascalnouman said: metroda varmis la absinthe haftasonu baya bi gezdim ithal icki reyonunu Orani ve fiyati nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 sabonis said: SeaGle said: senko said: polonyalıların Żywiec ile Romanyalıların tzuika sını bayağıdır denemek istiyorum ben de. Zywiec kaç şişe getirmiştim bavula atıp. İçinde bitki dalı gibi bişey olanlar vardı bişeyler bişeyler. Hepsini dağıttım sfdsg Edit : Zubrowka idi lan o. zywiec'i sırf burada okudum diye polonyaya giden birine sipariş ettim. yarın yazarım nasılmış diye Tyskie içtim önce. gayet güzeldi. zywiec'i sona sakladım. yarın veya sonraki gün içerim artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 zywiec polonyanin efesi filan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pek bi numarası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Gencler viski kalitesini 2 tık arttırıyorum.Elimde su an 1995 distrilled edition 70cl lagavulin var.Fiyat 250tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 tuhaf, fiyatı yurt dışı fiyatı ile kafa kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Dworgian said: tuhaf, fiyatı yurt dışı fiyatı ile kafa kafaya. Neyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 son koyduğun viski. netten baktım da 85 90 pound arası yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar