quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Asıl sürekli compounding ile faiz veren bankalar varmış, ondan Türkiye de olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Voys said: Banka faiz'i en kötü yatırım aracı bence. 2. si ise ev alıp değerlensin diye beklemek. Tam yaşlı teyze yatırımı. Sıfır risk ama düşük kazanç. Paranı ticaretle 1 senede 3 e katlayabilir (banka faizi alternatifi) ya da bi ev parasına (300.000TL mesela) 3 tane kobi dükkan açıp her sene bi tanesinin parasını çıkartabilirsin = 3 senede 1 ev parası. (ev alıp beklemeye alternatif) ha sektör ehem yani hangi sektörler var mesela bu şekilde kar edebileceğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 O kafayla iş kurarsanız parayı batırırsınız direk, hayallere dalmayın hiç. Türkiye'deki parayı yurtdışında çekebilmek için de VISA electron falan bankamatik kartın olsa yeter. Belli bir komisyon alıyorlar, ki makul sayılır. 2012 100 euro'ya 6 euro gibi bir şey veriyordum sanırım. Ama en mantıklısı gittiğin ülkede uzun kalacaksan orada hesap açtırıp herhangi bir türk bankası iştirakinden o ülkede çekeceğin parayı açtığın hesaba yatırmak. Yine 2012 yılında İş Bankası'dan 2000 euro civarı para çektim tek seferde, 20 euro gibi bir rakam ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kobi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Fistan said: doları, türk lirasına çevirebiliyor muyuz ? tanıdık yoksa zor. hazinede falan adam biliyosan yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu hesap işletim ücreti almayan banka var mı çakallığını yapcam da ondan önce şuna güzel bi cevap verebilcek var mı googledan hesaba para yatıcak. parayı yurtdışından çekicem. yurtdışına çıkmadan tüm işlemlerim için tek banka olsun istiyorum euro hesabı ve vadesiz mevduat hesabı var zaten iş bankasında. bitane de iş için açıcam ama şimdi gidip iş için olan hesaba fatura matura bağlayamam. zaten yurtdışında farklı bi çözüm b ulurum heralde ona. parayı kesmicek yurtdışından da rahtça euroya çevirip alabilceğim banka hangisidir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar