xx2xx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 -ehe tamda yılbası zamanı geldin :)) -(aramızda kalsın noel baba ben diiilim ) -tamam abi noel baba diilsin -ne noel babası ya nerden açıldı bu konu benim noel babayla alakam yok -ooofff ya. ;) Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 wtp[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla
Phewler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aa noel baba gelmiş yani gelmemiş :P hoşgeldmiş :D[signature][hline] Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 slm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hımm ilginç..bu yazı tipi hiiiç yabancı değil..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Alıntıla
xx2xx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 sadece 4 kisi hayallerim kırıldı :) illaki noel babanın mı gelmesi lazımdı :)) Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hoşgeldin.[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ehheh bonus baba die bişi war yeni çıktı o olmasın sakın bu :] Hoşgeldin :][signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Alıntıla
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Aleyküm kemküm[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Nıck karızma açılımı ne ?[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eyvallah saolun. 1-wtp nedir 2-yabancı gelmedi diyen arkadas kim taklidimi yapıyor burda benim söyle takip edelim copyright haklarımı kullandırmam :Pp 3-nickin açılımı gizli :) hatta very very secret Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1-Welcome To Paticik 2-Burda giden bi daha gelio espri yaptım sen ilk kez giriyosan anlamazsın... 3-Cidden çok gizemli bi nick...:lol:[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Alıntıla
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1-ty ( thank you) 2-ilk kez girmiyorum ama genelde sadece knight online bölümündeyim 3-çatla emi :)) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.