Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Motoru sıfırlamışım hayatta da modifikasyonu kaldırmam :) Bakalım yeni hali nasıl gidicek hehe. 15 gün kadar beklemem lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 babacim abso bu olay bana bizim (f)u hatirlatti turkiyede satilan 10. (f)tu ve hatali uretimdi arabanin deismeyen parcasi yoktu ama adamlar arabayi deistirmediler varmi boyle salakca birsey gs nin macinin galibiyetini kutlayacaktik alsancaka gidiyorduk(izmir) toplandik boyle trafik vicik vicik gidis ve donus yolunun arasinda kocaman bosluk vardi eskiden orda (x)le nokta donusu yapmistik sonra direksiyon hidroligi bosalmisti direksiyon kafasina gore donuyordu neysea birazcik duzelmisti bizde eve gitmek zorunda kalmistik :( yetmedi 20.000 den hangi arabanin trigel kayisi kopar soyleyin allah askina ya sacmalik simdi senin yaziyi okuyunca aklima geldi tek iyi tarafi aldigimiz fiyattan 750 milyon yuksege satmistik :) arabayi 7.500 e almistik 8.250 ye satmistik :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
sbora Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: schaker777, 28 Kasım 2004 17:58 tarihinde demiş ki: (f)u hatirlatti (f)tu orda (x)le nokta donusu bu (f) (x) noluyo onlarıda sölersen anlıyacam ne yazdığını :)[signature][hline]Snowboy
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Fonksiyonel bi araba olsa gerek[signature][hline] V ò d à n | ICQ
laverda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 geçmiş olsun çok masraf olmuş be bizim makinanın piston kolu kırılmıştı dağ başında 6 silindir motor var zaten 3 günde zor indirdik aşağı 1 ay da ancak çalışır duruma geldi 5 milyar felan tutmuştu yazık valla[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 araban mı var derdin var wallaha :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 x el freni olabilir :D[signature][hline]Resistance is futile
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Evet bugün motor işlemi bitmiş ve marşa basmışlar ama mallar hatalı montajdan dolayı subabları eğmişler tekrar motgor üst kapağı açıp bakacaklar ne oldu diye. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Valla bende sinir oldum ama yapacak bişşi yok yani beklicez bitirsinler sonra kızıcam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bence bağır çağır hemen teslim ediyorlar.Hatta şikayet etcem falan de.Gerçekten çok etkili bizzat denedim oluyor:)
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Subaplar değişmiyordu arada onlarda yenilenmiş olyyor :) Nasılsa bu son olay onların hatası. Mallar krank ayarını yapmadan çalıştırdılar herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Sevkiyatci Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bu duumu çok iyi bilirim geçmiş olsun bişi sorcam şimdi ayagın gaza gitmiyordur ki şöyle eskisi gibi yollara imzanı atasın
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 heheh motor ust kapakta sorun varmış o yuzden gene kırdı subabı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 oha, yuh, çüşşşş diyecem aklıma da bir şey gelmiyor daha yoksa yazardım bol bol.Sen bunu sanayide mi yaptırıyosun yoksa serviste mi? Servisteyse hiç acıma yak ortalığı derim ben.Bu ne falan de,şikayet etcem de.Fazla geciktirirlerse günlük yol parası bile veriyo adamlar
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 İUzun bir aradan sonra arabama kavuştum :) Pek bi dadlı gidiyor :) Bütün motor rektifiye olduğu, debriyaj vs balataları değiştiği için baya farketmiş. Tabi servis ufak bir dip not eklemeyi ihmal etmedi. Bu Turbo basıncı ile gene aynı olay olur ona göre :) Bu arada bütün servis benim arabayı öğrenmiş. Herkes nasıl gidiyor vs vs soru yağmuruna tuttular. Servis yetkilisi bize 10.000 araba geldiyse bu sene bu ilkmodifiye olanı o yüzden herkes meraklı dedi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
arc Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ee turbo basıncı normale mi döndürüldü yoksa halen normalden fazla mı ? :P[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Aynen eskisi gibi devam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
arc Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 sürüş zevkimden taviz vermem diyosun yani =)
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Vermem tabide tedirgin ettiler ya rahat basamadım demin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bu turbo basinciyla oynaman buyuk fark yaratiyormu? bende s40 t4 var kokledimmi onunu kontrol edemiyorum gerci ama:) bir fark yaratirmi? said: Absolut, 20 Aralık 2004 14:23 tarihinde demiş ki: Vermem tabide tedirgin ettiler ya rahat basamadım demin :) [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Baya veriyor ama tabi bu başlık gibi yan etkileri de oluyor :) İlk yapıldıgında 217 beygir çıkmıştı testte :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 absolut tek bir cümleyle durumumu özetleyeceğim kader ortağımsın... araba serviste 20 gün sonra gelin alın dendi 4milyar masrafami yanayim 20 günemi yanayim[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i]
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 İşin kötüsü eskisi gibi basamıyor insan yani ulen ya gene olursa diye baya düşünüp 250 görüyor hihoihohiho[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya japonyada belli sene sonra arabanın motorlarını değiştirmek gerekiyormuş kanunen. Çevre yasası yüzündenmiş gablia varmıdır bunun aslı ? Millet çıkma motorlar alıp getirio türkiye'ye :D Integra type-r motoru gibi. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 04 Ocak 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar