fenn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 2014 ocak radara girdim 172 tl ceza yedim. Bu elime imzalı şekilde verildi falan filan. İnternet vergi dairesinden indirimli 129 tl denilen rakamı ödüyorum ve makbuzu maile atıyorum bunlara belli olmaz diye ve korktuğum başıma geliyor. Borç ödenmemiş ve cezası bile işlemiş. Tahsilatlara baktığımda ödediğim görülüyor. Hem ödemişim hem ödememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 al başına belayı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 sustalıyla karakola gir adam mı mikiyonuz lan siz de. çay bile ısmarlarlar koğuşta. hoşgeldinreyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Ödediğine dair dekontla vergi dairesine gidiyorsun hallediyorlar. Ne var ki bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Vergi dairesine gittim hallettiler. Bundan sonra İnternetten yatıracağım vergi, ceza neyse sonra vergi dairesine gideceğim " memur bey ben şunu yatırdım " diye Bu da İnternet bankacılığı olacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar