SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Yeni inşa edilen ve ilk kez satışa çıkarılan daireler, -özellikle öğrencilerin bol olduğu yerlerde-, binayı yapan şirketin kurduğu bi emlak danışmanlık ofisi aracılığıyla satılır %99. Your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Biyik said: sahibinden.com gibi nimet varken amele gibi emlakciya para kaptirmak enayilik degil de nedir. Zaten sahibindende emlakçı yok hiç. İlanlar hep ev sahiplerinin ilanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 sahibinden.com'daki sahibinden ilanlari neredeyse ayni gun giderken emlakcilarin koyduklari aylarca kaliyor. benim kastettigim zaten "sahibinden" olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Bu işle uzun süre kafa yoran birisi olduğumdan şöyle anlatayım. internette sahibinden satılık ev çok az ve onlarda ederinden çok isteyenler. Adam gibi evini satmak isteyenlerde ölücülerden ve emlakçılardan bıkıp evini emlakçıya vermek zorunda kalıyor. Bi arkadaşım evini verdi nete kendisi oradan biliyorum. Parası olan, olmayan herkes arıyor. O telefon susmuyor hiç. Daha evi görmeden sıkışıklığını yoklamak isteyip fiyatın neredeyse yarısını teklif eden ölücüler yüzünden ev sahipleri emlakçılara vermek zorunda kalıyor. Malesef emlakçı olmadan ev almak giderek zorlaştı. Bunun farkında olan art niyetliler piyasayı güzel sömürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 tapu takipçileri var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 yine evlerde iyi, konteynırlarda 24234234234 milyar tane ilan aynı ürün için ard arda konuluyor çıldıracak gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar