Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topuklarını yere vurarak yürüyen komşu iseniz allah belanızı versin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

harbi yaaaa. niye apt da yaşıyorum ki. dur ben gidip tripleks bir ev alayım. iyi hatırlattın.

Abi elin degmisken bir tane de bana al. Deniz kenarı olur, dağ başı olur nehir dibi olur farkmaz bağa
Mesaj tarihi:
Bizim de yan komşu 100 gergedan gücünde horluyor. Ben hayatımda böyle horlama görmedim. Yan odadan horlama sesi ile uyanmışlığım var iş gezilerinden falan ama yan daireden uyanacağım hiç aklıma gelmemişti.

Ben de HORBİT alıp posta kutusuna zarfın içinde attım. Not olarak horlamandan bıktım ayı yazdım. 1 ay kadar belli belirsiz bir horlama vardı. Odayı değiştirmiş olsa gerek pek gelmiyordu ses.

Geçen hafta yine coştu. Eski yatak odasına (inine) döndü herhalde. Bir zarf daha atıyım belki yine rahat ederiz 1 ay.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Bizim de yan komşu 100 gergedan gücünde horluyor. Ben hayatımda böyle horlama görmedim. Yan odadan horlama sesi ile uyanmışlığım var iş gezilerinden falan ama yan daireden uyanacağım hiç aklıma gelmemişti.

Ben de HORBİT alıp posta kutusuna zarfın içinde attım. Not olarak horlamandan bıktım ayı yazdım. 1 ay kadar belli belirsiz bir horlama vardı. Odayı değiştirmiş olsa gerek pek gelmiyordu ses.

Geçen hafta yine coştu. Eski yatak odasına (inine) döndü herhalde. Bir zarf daha atıyım belki yine rahat ederiz 1 ay.

okadar sesli horluyorsa uyku aknesi vardır. Bence elleşme, son kalan günlerinde rahatca horlasın
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

okadar sesli horluyorsa uyku aknesi vardır. Bence elleşme son kalan günlerinde rahatca horlasın adam

okadar sesli horluyorsa uyku aknesi vardır. Bence elleşme, son kalan günlerinde rahatca horlasın
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Abi sopayı ve kalorifere vurmayı önerdiler ama buda bana pek medeni gelmiyor. Yani insan olan zaten söyleyince anlar. Ama şu var kadın zaten bu yaşına kadar böyle yürüyerek alışmış. Şimdi bu alışkanlığını nasıl değiştirebilirsin. Bari terlik giyinme falan mı deyim napim

Yumuşak plastik terlik hediye et, hem belki aksiyon döner
  • Yeni Oluştur...