Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 benim de dün üst komşum eşiyle kavga ediyordu. kocasına "oğlun da senin gibi gerizekalı" diye ayar veriyordu
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Dworgian said: harbi yaaaa. niye apt da yaşıyorum ki. dur ben gidip tripleks bir ev alayım. iyi hatırlattın. Abi elin degmisken bir tane de bana al. Deniz kenarı olur, dağ başı olur nehir dibi olur farkmaz bağa
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 konuk evinde kalırsın sen ya. onu da dublex alayım diyorum.
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Bizim de yan komşu 100 gergedan gücünde horluyor. Ben hayatımda böyle horlama görmedim. Yan odadan horlama sesi ile uyanmışlığım var iş gezilerinden falan ama yan daireden uyanacağım hiç aklıma gelmemişti. Ben de HORBİT alıp posta kutusuna zarfın içinde attım. Not olarak horlamandan bıktım ayı yazdım. 1 ay kadar belli belirsiz bir horlama vardı. Odayı değiştirmiş olsa gerek pek gelmiyordu ses. Geçen hafta yine coştu. Eski yatak odasına (inine) döndü herhalde. Bir zarf daha atıyım belki yine rahat ederiz 1 ay.
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 HAHAHAHA abi niye ayı yazıyosun. sadece horlamandan bıktım yazsan çok sempatik bir davranış olurmuş. horlayanı hor görmeyin.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Bende tilki uykusunda şak diye uyanan tipleri sevmiyorum. Mesaj geliyor ve uyandım diye bir daha uyumuyor. Bu nasıl becerilir
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 souldarkorn said: Bizim de yan komşu 100 gergedan gücünde horluyor. Ben hayatımda böyle horlama görmedim. Yan odadan horlama sesi ile uyanmışlığım var iş gezilerinden falan ama yan daireden uyanacağım hiç aklıma gelmemişti. Ben de HORBİT alıp posta kutusuna zarfın içinde attım. Not olarak horlamandan bıktım ayı yazdım. 1 ay kadar belli belirsiz bir horlama vardı. Odayı değiştirmiş olsa gerek pek gelmiyordu ses. Geçen hafta yine coştu. Eski yatak odasına (inine) döndü herhalde. Bir zarf daha atıyım belki yine rahat ederiz 1 ay. okadar sesli horluyorsa uyku aknesi vardır. Bence elleşme, son kalan günlerinde rahatca horlasın
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 souldarkorn said: Bizim de yan komşu 100 gergedan gücünde horluyor. Ben hayatımda böyle horlama görmedim. Yan odadan horlama sesi ile uyanmışlığım var iş gezilerinden falan ama yan daireden uyanacağım hiç aklıma gelmemişti. Ben de HORBİT alıp posta kutusuna zarfın içinde attım. Not olarak horlamandan bıktım ayı yazdım. 1 ay kadar belli belirsiz bir horlama vardı. Odayı değiştirmiş olsa gerek pek gelmiyordu ses. Geçen hafta yine coştu. Eski yatak odasına (inine) döndü herhalde. Bir zarf daha atıyım belki yine rahat ederiz 1 ay. okadar sesli horluyorsa uyku aknesi vardır. Bence elleşme son kalan günlerinde rahatca horlasın adam okadar sesli horluyorsa uyku aknesi vardır. Bence elleşme, son kalan günlerinde rahatca horlasın
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 stormeagle said: Abi sopayı ve kalorifere vurmayı önerdiler ama buda bana pek medeni gelmiyor. Yani insan olan zaten söyleyince anlar. Ama şu var kadın zaten bu yaşına kadar böyle yürüyerek alışmış. Şimdi bu alışkanlığını nasıl değiştirebilirsin. Bari terlik giyinme falan mı deyim napim Yumuşak plastik terlik hediye et, hem belki aksiyon döner
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kesin kapının dışında bırakıyordur o terlikleri, eğer öyleyse işin çok kolay her kapıya koyduğunda alıp çöpe at eninde sonunda anlayacaktır...tecrübeyle sabittir.
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Oha aynı film aklıma geldi de, duruma uyarlamaya yetemedim.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Terlik hediye et böyle güzelinden bir tane onu giyer belki evde.
Öne çıkan mesajlar