dartzartzurt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bu mame ile bir prg yardımı araciligi ile sanırıjmm burda okudumn fakat bulamıyorum paticik : 3000 flan yazıyorsun server adresıne sonra nete uzerınden 2 makine ile birbirine baglayıp mesela street figth 2 yı oynıyabılıyorsunuz bu konuyu bılen vamrı hangı prg yı kullancagımı lutfen yardım etsın [Bu mesaj dartzartzurt tarafından 03 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 www.google.com a gir oraya mame emulator yaz sana bulur turkce cıkar mı bilmiyorum ama yabancı sayfalarda bulabilirsin. mame yi cektikten sonra içine zip li halde oyunu koy calıstır yeterli. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Forumların Mame bölümünde söylediklerin ayrıntılı olarak anlatılmış,oraya bakmanı tavsiye ediyorum.[signature][hline]Tüm hatalarından ders alsan da,hayat yeni hatalardan ders alınarak öğrenilir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.