dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 oğuzhan bir iki sezon sonra sneijder'den daha iyi olacak. Yeter ki cocuga sahip cıkalım. Bilic'in antremanları biraz daha ağırlaştırması lazım. Daha çok menemen verip protein aldırması, güçlendirmesi lazım. zaten orta sahamız türkiye liginin üstünde, 5+3 de veliesta gibi bir cevherimiz var. 5+3'e en hazır kulüb biziz. eğer stadımız sezon başlamadan önce biterse, bu sezon şampiyonluk garanti.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 kabataş liman işçileri sendikasının desteği de cabası
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 fenerbahçe ve galatasarayın parası olabilir ama bizle karşılaştıklarında ruhları önümüzde diz çöker, tövbe ister. biz türkiye'nin atletico madrid'i, bvb'siyiz. amatör ruh ile neler yapılabileceğini gösteriyoruz. endüstriyel futbolun bir numaralı düşmanıyız. o hegemonyanızı yıkmamıza çok az kaldı, bekleyin.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 vakti zamaninda fikret orman yerine demiroreni sectirenlerin...
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 bu sezon lescott tarzı ayağı yere sağlam basan bir stoper almamız şart. ayrıca olcan'ı alırsak süper olur, ileride de demba ba tarzı güçlü siyahi forvete ihtiyacımız var. gelicek sezon çok daha iyi olacaz, bilic çok hata yapmasına rağmen kalmalı, yeter ki hatalarından ders çıkarsın.
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=714824038553123 boşuna halkın takımı demiyoruz kendimize.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Belhanda ciddi ciddi yazılmaya başlandı. Gökhan ile halen anlaşmamış ve iddialara göre menejeri hariç hiç kimseyle de görüşmediğimize göre büyük ihtimal alınmayacak. En son Rubin yöneticileri de Beşiktaş'tan kimse bize ulaşmadı diyordu. Gökhan'ın opsiyonu ay sonu bitiyor. Aldık aldık, yoksa serbest kalacak. Bizim yönetim Olcan'ı alırsak Gökhan'ı almayacağız diyordu. Olcan'ı kaptırırsakta Gökhan'ı alırız diyorlardı. Bu süreçte Belhanda da devreye girdiyse bilemiyorum. Bu adamların bonservisi her şekilde birbirine yakın olacak. Olcan yine en ucuz opsiyon. Belhanda içinde Fener almak üzereyken dediğim şeylerin hepsi halen geçerdi. Kökeni yüzünden Hazard'ın genç yaşta gördüğü ilgiyi göremeyip kaderine terk edilen ve üstüne düşülmediği içinde ileri gitmek yerine sürekli geriye doğru gitmeye başlayan bir adam. Halbuki Hazard kadar iyi bir oyuncu olma potansiyeli vardı. O dönem ben Fener yerine her şekilde hayali olan İngiltere'ye gider diyordum ama çingene başkanları vs. de satmayınca bir türlü olmamıştı. Ondan sonra gitme şansı varken de gidip para için Kiev'e gidince şahsen benim gözümden düşmüştü. Doğru bir yapıda ve doğru ellerde halen bir dünya yıldızı potansiyeline sahip, potansiyelde kalır tabii o hiçbir zaman olamaz tabii ki bu yaşananlardan sonra ama alırsa BJK önemli bir transfer olur. ÖÖ hep diyordu biz BJK'i yabancılar için Avrupalı külüplere atlama tahtası yaparak çekici kılacağız vs. diye. Belhanda'yı da Ukrayna'dan çekip çıkartıp düzgün kullanma ihtimalimiz var. Yine de o herif Kiev'e gittiğinde kendi kaderini çizip, kendi kendini yok etti. Bu da akıllardan hiç çıkmamalı işte...
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Abi transfer bütçeniz belhandanın orjinal formasını almaya yetmiyor haber vereyim.
unity Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 DarKRideR said: Belhanda ciddi ciddi yazılmaya başlandı. kaynak fotoakspor
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bjk.com.tr/DHA Çebi röpörtajından ''BEN BAŞKANIMLA ÇOK KEYİFLİ ÇALIŞIYORUM'' Bu koltukta oturmaktan onur duyuyorum. Başkanlık her Beşiktaşlının arzu ettiği bir şeydir. Ben başkanımla çok iyi anlaşıyorum çok keyifli çalışıyorum. Kendisi çok sevdiğim bir kardeşimdir. Başkanlığı belki onun görevi bıraktığı bir gün düşünebilirim. Yönetici olursanız orada da şampiyonluğu istemenin sizi ne kadar dürttüğünü göreceksiniz. Mali anlamda içine düştüğümüz bir durum oldu. Biz bundan çıkmayı becerdik. Bunu bu sene zorladık ve önümüzdeki yıllarda Beşiktaş'ın şampiyon olacağına inanıyorum. Evet hedef var, Doğru bir yapılanma ile 2 veya 3 sene içerisinde kesin olacağını söyleyebilirim. Biz planlamaya futbol anlamında ancak bu sene adım atma imkanı bulabildik. Bir sonraki sene taşların yerine oturacağını düşünüyorum." UUU cımbızla aldım ama adamların niyetleri belli oluyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Belhanda bu saatten sonra hayır getirmez, stoch gibi geriye gidiyor, yine Töre de İkinci q7 olacak benzer kafada adamlar 4Ü de. En iyi seçenek Olcan, lider oyuncu karakterli ve Tolgayla da arkadaş, solcu diye istemiyormuş zaten TSnin başkanı, tam çarşıya da uyar.
Öne çıkan mesajlar