Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Pazartesi için izin istemedim Dayım öldü doktora gittim dışında Acil işim çuktı tarzında öneri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 yasal hakkın yılda 3 gün haber vermeden mazeretsiz gitmemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 yasal hak derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Kedime koca buldum bi ciflestirip geliyorum dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ben geç gelcem diyorum. kimse bişi sormuo gelmicek olursam da bu bu nedneden gelmicem demiyorum yine kimse bişi demio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 sekerim isinize, ben bugun gelmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Geçen hafta izin istemeseydim rahatcana söylerdim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Rerore yapma şirkete herhafta izin alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 hastalandığını söyle, rapor getirmen gerekiyor derlerse başka iş bakarsın, hasta adama git rapor al demek neyin kafasıdır hiç anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 basur oldum de herkesin zaafı. basur topicinde hic egoların çarpıştığını gördünüz mü? magic of basur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 hatta partnerim biraz zorladi basurum patladi de, yarin da gitmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar