imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 işte, mesaide falan yükleme derdi olmadan ve oyun sitelerine de filtre yüzünden giremeyenler veya için güzel facebook oyunlarını paylaşsak şurada. android market gibi çok fazla çerçöp oyun dolu olduğu için adam gibi zevkli bir oyun bulamadım şahsen. trendinglerde %80 candy crush ve türevi, %20 si de temple run türevi. var mı oynadığınız bir oyun, iyi dediğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ben de bi ara baktım da güzel bişey bulamadım ya. bir tek bilgi yarışması vardı bi tane o güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 okey ve batak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar