Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 obaaaa, lg den memnun olan birini gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 2 hafta önce s4 mini aldım. tek içime oturan 560 lira verdiğim telefona 70 liralık kapak aldım orjinal. 8 tane kapak 1 telefon parası yapıyor lan bu nasıl iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 lg'nin fiyat politikası sunduğu ürünlere göre çok iyi, ama bu kötü olduğunu değiştirmiyor. malzeme ve yazılım olarak samsung daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 fakirseniz alın paranız varsa miele alırsınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 senko said: fakirseniz alın paranız varsa miele alırsınız zaten. asıl konu beyaz eşya üzerinden dönmüyor la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar