Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mayıs Ayı Yurtdışı Tatil Sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam forumdaşlar 14-27 Mayıs tarihlerinde yıllık iznim mevcut.Bir arkadaşımla 4-5 günlüğüne Amsterdam yapalım diyorduk ama vize alımında geç kaldığımızdan arkadaş caydı.Şu anda tek başımayım ve tek başına gezmeyi sevmiyorum.Yıllarîn vermiş olduğu forumdaşlığımıza dayanarak o tarihler arasında yurtdışına çıkmak isteyen olursa beraber plan yapabilme imkanımız olursa memnun olurum.Amsterdam şart değil tabi ama olsa da fena olmaz gani:)
Mesaj tarihi:
ben 27'sinde rotterdam'da yalnız gezeceğim,
akşamına amsterdam'da hatunla buluşup 6 gece kadar kalacağım. bir ara görüşebiliriz muhabbetin takılman iyiyse =)
Mesaj tarihi:
senko said:

milletin hayata gel ya
biri amsterdama gider
biri roterdam'a karıya gider

nerde yanlış yaptık anlamıyorum ki sdf

abi erasmus :D
seneye çok sıkıcı bi senem olacak size söz veriyorum
mezun olmaca iş bulmaca yükseklere başvurmacalar toefl'larla otlarla boklarla uğraşmalar. merak etmeyin aynı fani dünyanın evlatlarıyız sfd
ayıptır söylemesi rotterdam'a da porto'dan geçiyorum. 50euro lan bilet. antalya-istanbul falan daha pahalıdır. yapcak bişey yok ehueh.
Mesaj tarihi:
Abi Bosna hakkında zerre fikrin yok sanırım.

Bosna'da dünya kadar sırp ve hırvat yaşıyor. Onu geçtim her bosnalı müslüman ya da her müslüman rte müslümanı diye bir kaide de yok.

Türkiye'den daha hareketli gece hayatı, barlarda hayvani çeşit var ve çok ucuz. 1 hafta kaldım 1 tane çirkin kız görmedim o da artısı.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Olsun sen de çok para kazanıyorsun. Yarın öbürgün şöminede yakarsın onları.

umarım aziz dostum
beraber yakarız şömine de, sonra birbirimize bakıp güleriz.
Mesaj tarihi:
Gençler tek gidicek olsam zaten niye buraya yazı yazayım:)Tek başıma tatil yapmayı sevmiyorum ben.Amsterdam'a da denize girmek için gitmiyoruz zaten:)Onun dışında Amsterdam diye de diretmiyorum ki zaten vize de geç kaldım bu saatten sonra Amsterdam zor olur...
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Bosna'ya git; alkol ucuz, kızlar güzel ve erkek az. Vize de istemiyorlar.

abi bosnaya turla mı gitmek lazım yoksa tavsiye edebileceğin şehir ve oteller var mı?
Mesaj tarihi:
Ben iş için gittiydim, bize özel tur ayarladılardı öyle gezdim. Saray Bosna, Mostar ve bir kaç da monument gördük. Ama genel konaklamam Saray Bosna'daydı ve oranın gece hayatını gördüm daha çok.

Türkiye'den düzenlenen turlar nasıl olur onu tam bilmiyorum açıkçası, bildiğim kadarıyla bayağı bir hacı hoca da gidip geliyor Bosna'ya. Turu iyi incelemek lazım; tekke, türbe, şehitlik falan gezdiren turu kitlerler sonra sdf

Bir de Bosna'nın esprisi şu; vize istemiyor, her şey saçma derecede ucuz, kızlar güzel, gece hayatı sevenine bayağı renkli. Ama aradığın şey Amsterdam'daki gece hayatıysa alakası yok.
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...