Hincludex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 moncici said: yav haklı uluslararası ulaşım ucuzladığı için böyle orta sınıf triplerine çok rastlar oldum hayalleriniz bir bilet ötenizde, gezelim göreliim, nasıl da eğleniyoruuz falan çoğu yalan Bu söylediğin kişilikle alakalı direkt olarak, eğer seviyorsan gezdiğinde gerçekten mutlu oluyorsun bir nevi yaşam biçimi.. Yeni insanlar tanımak falan güzel. :)
Hincludex Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Singapur'da Kuş Parkında yaptığımız gezi için yazdığım yazı, Singapur - Kuş Parkı Bu da 10 günlük Vietnam gezisine başlamadan eklediğim yazı, Vietnam - 26 Eylül 2014 Vietnam yazılarının devamı bu hafta içinde gelecek umarım. :)
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 benim için gezmek acıkıp yemek yemektir keşke euro 1 lira olsa, daha çok yerdir, yemeğin yanında taze portakal suyu isterdim
Soris Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Ne güzel her yeri geziyorsun takdir ettim. Herkesin yapabilmek istediği bir şey.
Hincludex Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Vietnam'da dolu dolu 10 gün geçirdikten sonra bir liste yapmaya karar verdim, "Vietnam'ı hemen gezi listenize koymanızı gerektiren 13 neden!" diye... Gidip gitmeyeceğim son an'a kadar belli değildi, gittim besin zehirlenmesi geçirdim, son gün cüzdanımı kaybettim ve daha birçok problem yaşadım. Ancak her şeyiyle gerçekten eğlendiğim, çok şey öğrendiğim bir gezi oldu! Vietnam'ı Hemen Gezi Listenize Koymanızı Gerektiren 13 Neden!
Soris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Oha süper lan özellikle son fotolar çok hoş.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Anlatım tarzında site ismindeki "hayalperestlik ve enstantanecilik" maalesef önce planda. Tek eleştirim bu olacak. Gelelim güzel yanlara: - Okunası güzel bir teman var. Göz yormuyor. Ancak süreli vurgu için "bold" kasmayı azaltmalısın kanımca. - Sayfalar geçişleri bütünlük uyandırmış. Okurken yorulmadım(beyaz olmasıa rağmen) - İçerik tamamen günlük esasına dayalı. Bu yüzden daha bi samimi, daha bi bizden.(Pic related) - Gezdiğin yerler öğrenci olarak bile gezsen yatsınacak cinsten değil. Fotoğraflar sana ait değil sanırım ön sayfa görselindeki? wallbase.cc ya da diğer ücretsiz stok foto hedelerinden zenginleştirebilirsin. Benim hoşuma gitti. Özellikle singapurdakiler. - Kategoriler kolay erişiliyor. Nice. - Hevesin çok. Trollere bubble açman da yararına olmuş. "yabancı bi blok olsaydı ağızlarının suyu akarak..." kısmına tamamen katılıyorum. İçinden gelerek, yanındaki arkadaşına anlatır gibi yazıyosun. Belki biraz haikaye kısmını burdan törpüleyebilirsin? Hani daha çok bi seyahet bloğu, dergi yazısı gibi? Şimdilik bu kadar.
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Soris said: Oha süper lan özellikle son fotolar çok hoş. Çok teşekkür ettim yorumun için! :)
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Rotweiler said: Anlatım tarzında site ismindeki "hayalperestlik ve enstantanecilik" maalesef önce planda. Tek eleştirim bu olacak. Gelelim güzel yanlara: - Okunası güzel bir teman var. Göz yormuyor. Ancak süreli vurgu için "bold" kasmayı azaltmalısın kanımca. - Sayfalar geçişleri bütünlük uyandırmış. Okurken yorulmadım(beyaz olmasıa rağmen) - İçerik tamamen günlük esasına dayalı. Bu yüzden daha bi samimi, daha bi bizden.(Pic related) - Gezdiğin yerler öğrenci olarak bile gezsen yatsınacak cinsten değil. Fotoğraflar sana ait değil sanırım ön sayfa görselindeki? wallbase.cc ya da diğer ücretsiz stok foto hedelerinden zenginleştirebilirsin. Benim hoşuma gitti. Özellikle singapurdakiler. - Kategoriler kolay erişiliyor. Nice. - Hevesin çok. Trollere bubble açman da yararına olmuş. "yabancı bi blok olsaydı ağızlarının suyu akarak..." kısmına tamamen katılıyorum. İçinden gelerek, yanındaki arkadaşına anlatır gibi yazıyosun. Belki biraz haikaye kısmını burdan törpüleyebilirsin? Hani daha çok bi seyahet bloğu, dergi yazısı gibi? Şimdilik bu kadar. Çok teşekkür ederim detaylı değerlendirme için, benim için önemli. :) Sanırım bir 20 defa falan okuyup üstüne düşündüm hahah... Hikaye kısmını törpülemek derken ne demek istedin tam olarak orayı anlayamadım açıkçası?
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Geçenlerde aklıma geldi, dedim "Aha bu çok ilginçti, bunu paylasmaliyim." Eyfel Kulesi'yle ilgili ilginç bir bilgiden bahsettim yazımda, konudan çok uzaklaştım her şeyden bahsettim kısaca. Hatta öyle bir uzaklaştım ki “Yanlış yazıya mı geldik lan acaba?”, “Neyin kafasını yaşıyor bu çocuk?” diye düşüneceksiniz okurken... Eyfel Kulesi Hakkında Ne Biliyoruz?
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Vietnam'ın Hue şehrinde hükümdar Minh Mang'ın mezarının bulunduğu bölgeyi gezme fırsatı bulduk. Biraz Yin-Yang filozofisi, biraz Minh Mang'ın hikayesi ve biraz da karman çorman bilgilerle donattım bu yazıyı. Vietnam günlüğümde Prag'dan bile bahsettiğimse doğru! :) Vietnam Günlüğü
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Bu da Hürriyet Kampüs'te çıkan haberim. İnternetten okumak isteyenler için ; Hızını Alamadı / GezmekSanattir
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 paramvargeziyorum olsaymış ismi
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Gezmek Planlı olursa cok para istemiyor
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 tek kafa olacaksin..bilemedin 2...hostel interrail ve noolur abi ucgeninde istanbuldaki kadar harcayarak avrupayi gezersin
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 mesele off seasonlarda gidebilecek hurriyete sahip olmak..1 sene onceden en olu sezonuna yer ayirtsan otel 4 de birine denk geliyor..bilet de keza giden olmayinca indirimli..vize sorununu da cozebilirsen kral sensin
scorch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 barbu said: Gezmek Planlı olursa cok para istemiyor planlı olabilmek için de para lazım işte türkiye gibi skindirik ülkede :D anamızdan borçlu doğuyoruz ak. 2 sene gezsem ben hovarda (hadi para buldum diyelim) döndüğümde direk 90 senelik borç birikmiş olur bu ülkede.
Hincludex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bu son yazdığım yazı, Mutluluğun İlk Yasası Kendimizi daha iyi tanımak konusunda biraz düşünmemizi sağlar belki. :)
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 pascalnouman said: guzel olmus hocam :) Teşekkürler hocam :)
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 sdeceokuyangenç said: paramvargeziyorum olsaymış ismi Tam olarak öyle sayılmaz ama parayı nasıl kullandığın önemli tabii. Ben gezmek için biriktiriyorum. Bir de üstüne devlet destekli öğrenci değişim programları, ne biliyim yurtdışında burslu yaz okulları eklenince benim için çok güzel oldu orası ayrı. :)
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 dana22 said: tek kafa olacaksin..bilemedin 2...hostel interrail ve noolur abi ucgeninde istanbuldaki kadar harcayarak avrupayi gezersin Aynen öyle abi, ayrıca balkanlarda mesela vize istemeyen dolu ülke var ayrıca istanbuldan çok daha ucuz. Gezmeye bir yerlerden başlamak lazım...
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Singapur'da Marina Bay Sands'in 57. katında yer alan çılgın havuz. Hem Singapur'a gidenler için vereceğim ipucundan da bahsediyorum ama merak etmeyin çok fazla çünkü söylemiyorum öyle hemen. :) Dizi sonu gibi olsun istedim, bir sonraki yazıda söyleyeceğim. Singapur'da Dünyanın En İkonik Havuzunda Yüzmek
Öne çıkan mesajlar