razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6fJOtAzICzw IBM araştırma lablarından ilk defa basına duyurulmuş bu çalışma, eşşek gibi veriyi tarayıp ortaya argüman sunabiliyor (daha doğrusu belli bir veriyi tarayıp varolan argümanları değerlendiriyor). hem de real time olarak. etkilendim. 10-20 seneye yönetimlerde veya firmalarda görev alabilir mi diye bir sordum kendi kendime. en azından eşşek gibi araştırmalara atanabilir ai. not: ilgili kısım 46:47'den izlenebilir (veya başı için 45:25'ten)
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Bilim & Teknik bölümünden seviyesizlik nedeniyle banlanabilirim bu mesajım yüzünden. Ancak bu mesajı atmadan edemeyeceğim. Kimse kusuruma bakmasın. Daşşağı olmayan hiçbir şey insanoğlunun işini elinden alamaz. Sadece bugünkü üretim bantları gibi emeği daha ucuz hale getirebilir. İşini kaybeden insanlar başka işlere yönelebilir, hizmet sektörü turizm sektörü gibi yeni bir sektör çıkabilir ortaya. Karar verme, dizayn mekanizmaları insanın elinde olur gene. Entellektüel birikim ve daşşağı biraraya getirebilen bir makine icat edebilirlerse işte o zaman insanın yerini alabilir, yönetim pozisyonlarına gelebilir o makine. Yoksa imkansız. Üretim bandının makineleşmesi versiyon iki nokta sıfırla kalır sadece.
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Cok degil bi 60-70 sene once kesfedilecek hersey kesfedildi diyen bi patent burosu sahibi vardi di mi?
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Git telefonu yeniden icat et. İnovasyon diye bişi var. Adam doğru söylemiş, kimse artık. Bunu alır, üzerine üç beş gimmick ekler, tüm dünyayı bununla izlemeye devam ederler. Belki de bunun benzerini kullanıyorlardır bile şu anda. Adamlar WoW'un chat loglarını tutuyor ellerinde. Psikopatlığın sosyopatlığın çok daha ötesine geçmiş insanlarla aynı gezegende yaşıyoruz.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 di said: Cok degil bi 60-70 sene once kesfedilecek hersey kesfedildi diyen bi patent burosu sahibi vardi di mi? hayir.
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Bu arada alakali quote; "Charles H. Duell, Commissioner, U.S. patent office, 1899" said: Everything that can be invented has been invented. Bunu dedikten 2-3 sene sonra da baska bisey demis. Haliyle tarih tekerrur falan derken cok degilk 2-3 seneniz var gencler. =P
Öne çıkan mesajlar