dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Nasıl aratacağımı bulamadığım için buraya sığınıyorum :) x hanım/ bey merhabalar falan filan fiyat teklifimiz ektedir falan filan iyi çalışmalar, şimdi bu macro mu oluyor? c/p yapmaktansa bunu macroya atayıp, maili yanıtlarken ctrl+bir tuş falan bastığımda direk bunu yazsın istiyorum hatta maile kişileri de cc'ye koysun to bana kalsın. böyle bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 imza ayarlarında var bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Outlook 2010 kullanıyorsan Quick Steps - Hızlı Adımlar olayı ile tam da istediğini halledebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 İmza yap sonra imzalardan seç gitsin gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar