Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi Kahramanını kendin yarat! Süfer Site

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

selam diyin druid yengenize :)
[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

Mesaj tarihi:

Slayer Angelım Searosun Demon u kesmeye geldi.

Nasıl olmuş?

[signature][hline]

Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[Bu mesaj spawn77 tarafından 24 Aralık 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj spawn77 tarafından 24 Aralık 2004 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Benim fampir avcım dover onu.Senide dover.euheuheueh
Ula bide bunnara özellik fln eklesek nasıl olur acep.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Mesaj tarihi:
bayağı iyi bir şey bu ya yaratıcam en kısa zamanda kendiminkini ve buraya yollayacağım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
resmi görünce direk aklıma cleaver ile mezarda skill kasan uocular geldi hehe[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
anam o arkadaki logonun bir parçasıymış bende kasmış kendi cleaver eklemiş dediydim hehe[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...