BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Orjinal adını bilmiyorum dün trt 1 de yayınlandı gerçekten beni etkileyen bir film oldu. Film de konuyu süfer işlemişler film bitince düşündüm konu üstünde heleki filmin sonunda ağlıyordum nerdeyse :( yani süper bi film bulun bir yerlerden izleyin gerçi trt1 gene yayınlar ama :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ewet ya bende daha evvel cd sini seyretmistim gercekten baya etkilemisti.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
duende Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 filmin adını dusundum dusundum bulamadım ama odevimi o filmle yapmıstım ingilizce projesini muhtesem bi filmdi[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ya ben izleyemedim ya uyuya kalmısım reklamlarda pf :([signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 filmi bulu izliyin yani çok etkiliyor başlarda basit gözüksede ilerlerde konu süper oluyor sonda ağlıyosun :([signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 pay it forward[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bellow'un üzüldüğüne bakmayın Kız yok diye yalnız sanmayın Tüm kızlar ondadır çünkü Onun sayesinde kaldık kızsız...
Öne çıkan mesajlar