mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 beyler konusu daha önce açıldı mı görmedim bilmiyorum ama şöyle bir tablet gördüm internette. inceleyen fikri olan var mıdır? http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-edge-pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 bir sürü inceleme videosu var youtube da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 youtube'da varsa buraya soramazsın, git youtubedan öğren forum mu lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Tablette gaming mi olur poop-game yapılır max, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 şarjı 2 saat giden tablet değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 (Ipad'e gelmeden önce) TotalBiscuit bahsediyordu Hearthstone falan oynuyorum diye. Çok param olsa alır koyarım köşeye, oynamasam bile sıkıntı yok. Kısacası hayatta almam, düşünmem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ne gereksiz bir alete benziyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar