megetege Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Bi ırkı gemiyi yarım yarım kasıp başka bi taneye geçme çok sık. Kabaca bi gemi planı çiz kendine, sonra yan skillere yoğunlaş. Zaten o yan skilelr nerdeyse tüm gemiler için gerekli olucak. Ben başlarda böyle yapıodum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 DRAKE KAS AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 galente amarr arasinda kararsiz kaldiysan, karar verene kadar armor tank, drone ve genel turret skillerini kasiver bence, bunlar ikisinin de ortak gereklilikleri cunku. ama hepsinden once temel skilleri oncelikle 4, biraz gemilerde rahatlayinca hemen 5 lemek cidden cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 amarrın şekli hoşta bütün gemileri aynı be birader SELAM ALTINDAN GEMİYİM BEN ARMOR TANK DPS BASTIM LAZER ATÇAM DURCAM YERİMDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar