hailandkill Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 mrb.. taşınacagım evde superonline fiber servisi olmadıgından dolayı uyelıgı devır etmek ıstıyorum ve hat devır ucretını de kendım karşılayacagım .. ankaradayım uyelıgımın hızı : 50gb akn li 25 mbit sınırsız tahattut bıtımıne tam 13 ay kaldı + modem ı de verecegım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 tüh lan. yok ki bizim sitede fiber altyapı. alırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 kusra bakmassan bisi sorucam birader ne işe yarıcak bu yane neden senin uyeliği alsınlar sıfır modem ve daha iyi kampanya almak varken olmayan bi kampoanya mı senişnki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 yenı kampanya da ne var bılemıyorum ama bırust kampanya ıse geçiş yapabılır yenı uyelık ıcın 24 ay taahut verecekler benım uyelıgın bıtışi için 12 ay kaldı üstelik mayıs ayını da ben odeyecegım ve devır ucretını de ben ustlenecegım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 devir edecek kimse bulamazsan ve tahahhüt için para ödemek istemiyorsan, gideceğin yerde de dsl bağlantısı kullanacaksan superonline dsl'e çevirebiliyorsun direkt olarak. aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 farkındayım fakat yalınadsl verdıklerını ve bunun ıcın tekrar 2 yıl sozlesme ımzalam gerektiğini bu bağlantının da 8mbit e kadar hızda olacagını soyledıler dsl e geçmek istemiyorum .. cayma bedelı olarak 280 tl oldugunu ogrendım .. ayrıca yenı tasınacagım evde superonline ın fıberi olsaydı nakit için 100 tl alacaklardı iptal edip ttnet fiber a geçicem olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar