Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bence ilk nedeni sadece tauren ve night elfler le sınırlandırılmış olmaları ; ırkçılık var! :) Sizce neden nedir? Oynayan var mı daha önce? lvl/performans bilgisi verebilir mi?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ben oynadım eu closed da kısaca şöyle özetliyim her class tan birazcık var druidde (büyüleri-mage, ayı formu-warrior, kedi formu-rogue, heal ve buffları-priest) ama hiçbir konuda asıl class kadar iyi deil.ama ben zevkle oynamıştım eğer sürekli aynı şeyi yapmaktan hoşlanmıyorsanız veya sıkılıyorsanız tavsiye ederim.[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben aslında seçicektim ama endgame'de başlıca görevleri healer oluyormuş.. bu yüzden vazgeçtim. yoksa çeşitlilik pvp için iyidir.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Şu anda lvl 23 tauren druid ile oynuyorum. Son patch'den sonra hiçte ezik gözükmüyor. Üzerimdeki armorlarım kötü olmasına rağmen bear formda 1400 armor oluyor(aynı lvl hunter arkadaşımın 700-800 civarında). Hayvan formlarında polymorph yemiyor druid. Ayrıca root, snare ve frost yiyince şekil değiştirerek bundan kurtuluyor. Moonstar diye instant bir bütüsü var oldukça etkili, ayrıca root rakibin kaçmasını engellemek veya kaçıp uzaklaşmak için ideal. Buffları da oldukça etkili lvl 60 olduğunda talentlara da gidersen +armor,+stat ve +%28 tüm büyülere resistance'ın oluyor. Birde cat formunda rogue gibi stealth olup, backstab, ambush ve cheapshot benzeri vuruşları var. Ayrıca travel formda ve cat formda hızın normalin %40 ve %30 üzerinde. Birde vampir fok balığı karışımı denizde %50 daha hızlı hareket edebileceğin bir form varki denizde yenilmezlik getiriyor ve nefes alma sorununu ortadan kaldırıyor. Kendine oldukça etkili heal atabiliyor ve başkasını resleyebiliyor. Bunlar avantajları, dezavantajları ise tüm classların en iyi özelliklerini bünyesinde barındırsa da dmg bakımından diğer classlar kadar etkili değil. Ama ne olursa olsun healing aradaki açığı kapamasına yetiyor. Bir tanesi instant, olmak üzere 3 değişik heal özelliği var. Bear formda warrior ve cat formda ise rogue kadar etkili dmg veremiyor. Üstelik bear formda miss yüzdesi yüksek ve cat formda da talentlara vermezsen 0 energy(talentlara gidersen 60 enerji) ile başlıyor. Hayvan formuna geçtiğinde hunter'ların scare beast özellikleri üzerinizde etkili oluyor ve fear yiyorsunuz. Bug olup olmadığını bilmiyorum ama hayvan formunda iken bazen fear ve scream(warlock ve priestten) yemediğim zamanlar oldu. Druid talentlarına karar vermek oldukça zor, druid'de birçok değişik tip özellik olduğundan her talent önemli. Birçok druid patch'den önce caster olarak oynuyordu ve talentları da ona göre seçiyordu. Kısacası druidler, warrior ve hunter'lara karşı caster formunda, rogue'lara ve moblara karşı bear formunda ve caster'lara karşı ise cat formunda savaşıyorlar. Ama sık sık şekil değiştirip oynuyorlar. Düşünün caster şeklinde oynarken mananız azaldı ve cat şekline geçtiniz ve o şekilde siz savaşırken caster formundaki mananız doluyor ve tekrar şekil değiştirdiğinizde full mana oluyorsunuz. Ama karşınızdaki caster ise attığı büyüler manasını bitirmeye devam ediyor. Hayvan formunda büyü, bandaj, heal veya potion kullanamıyorsunuz. Şu anda aklıma gelenler bu kadar, son patch'den sonra druid deneyip oynayanların sayısı artacaktır herhalde, en azından blizzard'ın isteği bu yönde gibi gözüküyor. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 03 Ocak 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 cat yada bear formdan normal forma donustukten sonra manası neredeyse full cıkıyor biraz dengesiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 grupta sadece heal atan bir tip olmak bayar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: 2ainteractive, 03 Ocak 2005 02:52 tarihinde demiş ki: cat yada bear formdan normal forma donustukten sonra manası neredeyse full cıkıyor biraz dengesiz bence. Hic bir dengesizlik yok, mana regeneration senin spirit'in ile alakali. Ayrica combat sirasinda mana regeneration bayagi dusuyor. Ayrica benim su anki levelimda 500 kusur mana bu form degisiklikleri. 500 manayi 200 spirit ile combat sirasinda 30-40 saniyede falan doldurabiliyorsun ancak. Druid classlar arasinda en dengelisi gibi duruyor su an. Ne cok guclu, ne de gucsuz. Zaten class seciminden cok itemlarin ve oyunculugun etkiliyor her sekilde. Hem grup hem de solo olarak hemen her gun pvp ortaminda oluyoruz biz guild olarak. Ne kadar cok pvp yaparsan diger classlarin eksikliklerini ve kendi classinda bunlari nasil kullanabilecegini goruyorsun. Su an level 45 druidim var. Catform acikcasi cok iyi degil, bunun nedeni finishing combo'su olmamasi. Sadece damage over time veriyor. Ancak stealth ve arkadan yaklasip birkac combo point vererek kullanilabiliyor ki kendi levelindeki bir adama karsi cok etkili degil. Marine'in yazdigi gibi casterlara karsi (ozellikle mage) etkili olabiliyor. Bear form su an icin PvE icin iyi gorunuyor ancak PvP'de yine cok iyi degil. Ancak Rogue'lara karsi fena da degil. Ancak shapeshifting abilityleri cok mana yedigi icin PvP de genelde druidler pek form olayina girmiyor. Kacmak icin travel form disinda. PvP icin genel olarak druid olarak soyleyebilecegim 1v1 (kendi levelim sinirlarinda bir adama karsi) oldukca etkili bir class. Kazanamayacaginiz PvP'den de kacabiliyorsunuz. Guzel bir talent dagitimi ile bayagi is yapabiliyorsunuz. WoW forumlarini okumak, kendi classinizdaki yuksek level adamlarla konusmak bayagi gelistirir pvp konusunda sizi. Mesela druid oynayanlarin cogu form degistirdiklerinde kendilerinin "beast" sayildigini bilmiyor. Druid vs Druid'de bayagi etkili (ki genelde bu matchup pek olmuyor, ben durup dururken birbirine dalan iki druid gormedim daha). Kisacasi ben su anki talent buildimden bayagi memnunum. Ayrica oyunun en iyi buff'i "mark of the wild" i unutmamak lazim. Tauren druidlerin cok guzel bir ozelligi var bu arada. War stomp. Kullanin, kullanmayanlari uyarin. [Bu mesaj Rodeo tarafından 03 Ocak 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Peki 30+ olmuş bi druid spell/skill build i gorebilir miyim? Ben oldum olasi herşeyden birazdan nefret etmişimdir ; burdaysa yapmak istiyorum ama 9283781263 tane spell falan var :=)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 cat formdaki bir druid mage i hayli zorlar sanırım. Poly yemiyor çünkü herhangi bir formdaysa. Ama hiç aksiyonum olmadı druid ile sadece düşüncem bu[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sago sola kosturan bır hayvan bence gereksız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Druid forumlarinda bayagi bir talent build var zaten. Arasindan senin hosuna gideni secebilirsin. Sago kosturan bir hayvan gereksiz olabilir bu arada. [Bu mesaj Rodeo tarafından 03 Ocak 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Karabulut, 03 Ocak 2005 12:40 tarihinde demiş ki: sago sola kosturan bır hayvan bence gereksız... ehuhehe arkadaş olaya son noktayı koymuş:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 son patchden sonra bende 1 suru dusuk lvl druid goruyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 aslında taurenlerinde nıormal formda beast sayılmaları gerekiyo nede olsa öküzler hehe nbe kadar shapeshift yaparlarsa yapsınlar beast olmaları lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: CriZz, 03 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki: son patchden sonra bende 1 suru dusuk lvl druid goruyorum :) artik druidler kendisi ile ayni leveldaki elite'leri falan almaya basladi cunku. Yani dire bear form cok kullanisli bir hale geldi PvE de. Son patchden once census yaptigimizda falan koskoca serverda toplam 300 druid falan goruyorduk. Aslinda hala en az oynanan class ama yine artis var bayagi. Millet whisper atiyordu Mark of the wild almak icin :) Biraz artsin druid sayisi iyidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 peki druidlerin tamamen uzmanlaşıp en güçlü olacakları bir dal yok mu ?Ayrıca marks of wildin ne işe yaradığını biri söyliyebilirmi?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Çok iyi healer oluyo.Feral kasarsan sirf bear ve catform da daha güçlü olur ama tabiki warrior ve rogue kadar olamaz.Healer olarakda neredeyse priest kadar sağlam.Ve bufflarıda zaten iyi.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Engin2, 03 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: peki druidlerin tamamen uzmanlaşıp en güçlü olacakları bir dal yok mu ?Ayrıca marks of wildin ne işe yaradığını biri söyliyebilirmi? Senin talent buildine bagli. Druid bayagi cesitli oynanabiliyor. Benim tercihim Balance druid (ve Nature's Swiftness destekli). Mark of the wild Butun stat'larini, resistancelarini ve armorunu artiran bir buff. Benim su an +11 all stats, 300 armor, +14 all resistances. Level 50 oldugum zaman +14 all resist, 360 armor, +17 all resist olacak. (improved mark ile). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 teşekkürler[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar