yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 http://plzkthxbai.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/match1.png Bir süre önce bu hizmeti kullanmaya başladım. İyi ki de yapmışım. Yıllık 40 TL gibi bir ücret karşılığında sahip olduğunuz tüm müzik arşivini, maksimum 25.000 şarkıya kadar itunes match üzerinden tanımlatıyorsunuz. Etiket bilgilerine göre şarkılarınız ya apple'ın veritabanında eşleşip bundan sonra 320kpbs online olarak tüm ortamlarınızda dinlenebilir hale geliyor, sistemde olmayanlar da upload ediliyor. Bunu bir kere yaptıktan sonra, örneğin kapasitesi fazla olmayan bir SSD kullanıyorsanız bundan sonra internete erişebildiğiniz yerler olduğu sürece müzik arşivinizi harddiskinizde tutmak durumunda kalmıyorsunuz. Stream ederek tüm arşivinizi dinleyebiliyorsunuz. Bilgisayardan, telefondan, tabletten. Ipod'unuz var ise, itunes match'teki tüm şarkıları ipod'a atarak ofline müzik olayını da o şekilde çözebiliyorsunuz. Sonuç olarak itunes'un yüklenebildiği bir tablet, bilgisayar, iphone, ipod gibi donanımlardan en az iki tanesine sahipseniz, geniş bir müzik arşiviniz var ise bu hizmet oldukça faydalı. Mesela benim 80küsür GB müziğim 10k kadar tuttu. Adamlar 25k sayıda parça yüklemenize izin veriyor. Öte yandan ömrümün sonuna kadar apple ürünlerine bağlamış gibi hissediyorum kendimi. O kısmı kötü. Sanırım Google Play'in benzeri bir hizmeti varmış. Emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Google Play'in benzer hizmeti bundan once beles olarak cikti benim bildigim. Deezer'in da ayni hizmeti var, Deezer'inkini kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar