Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik cihaz sigortası?


inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Seneler önce daha bu kapaklı motorola'ların kullanıldığı zamanlarda bir kaç arkadaşım cep telefonunu sigortalatmıştı çalıntıya, düşürmeye v.b. şeylere.

Kamera teçhizatımı ve workstation'ımı bu tarz şeylere sigortalatmak istiyorum fakat hangi title altında geçiyor bu sigorta bilmiyorum. Bankaların web sayfalarına baktığımda ev araba sigortası ve kaskosu haricinde elektronik cihazlara dair bir şey bulamadım. Acaba bu sistem kalktı mı yada ben adını bilmediğinden mi bulamıyorum? Daha önce yaptıranınız oldu mu?

Tenks.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Elektronik Cihaz Sigortası var ama tek başına verilen bir ürün değil,bir yangın sigortası vs. yaptırman lazım. Cihaz evinde ise,konut sigortası yaptırarak teminata alabilirsin. Yapı Kredi Sigorta, konut sigortalarında iyidi. (Gerçi allianz'a satıldı şimdi nasıl bilmiyorum.)ona bir sor istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi konuştum, dediğiniz gibi illa bir ev yada araba sigortası istiyorlar şart olarak. Her elektroniğe de yapmıyorlarmış bu arada. Ev/araba sigortan varsa mail atıyormuşsun cihazının bilgilerini değerlendirilmeye alınıyormuşsun eğer onaylanırsa yapıyorlarmış.

Ne kadar saçma lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...