Mumu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bu threadi nereye acsam nereye acsam cok dusundum ve en son burda karar kıldım. ewhae ben gorunce cok guldum hatirladim ayrica bakalim yorumunuz nolcak ehü[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 şimdi yapsaya bi futbolcu bu hareketi. valla olay olur a takımı geceleyin tartışma programı yapar. :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ahahah bune be Ya bu ŞOK! fln diye aptal gazeteler vardı o tür bişeyde yayınlanmıştır heralde hangi gazete bu cidden?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 eldeki bira şişdeinden olayın alkol yardımıyla olduğu belli oluyor yanlız ama koptum gece gece ayrı konu :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Süper yaw[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 dönemi ne olursa olsun böyle birşey çok yankı getirir, inandırıcı gelmedi.yapmışlarsa ayıp etmişler.çok komik ama bir o kadar da yapılmaması gerekilen birşey :)[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 komediymiş :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Eheh süper hakkaten :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 :) bir futbolcu düşünün ki bir elinde içki, diğer elinde ne olduğu belli. ben sorarım şimdi ahlaklı ve çalışkan futbolcu tanımımız nerelerdeymiş...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 oha o zamanda nasıl müsade etmişler böyle bişeye!?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yakışan bi hareket[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Beşiktaşlı futbolcularımıza yakışmamış...Ama yerine oturmuş hareket :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Komik ya. :)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hehehe süper ya 90lı yılların bjk-fener manşetleri süper zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ömer çavuşoğlu var bide onuda koyun tam olsun kolunu cimbom bayrağına soktuğu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yine bir fb transfer öyküsü :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: cemad, 02 Ocak 2005 13:19 tarihinde demiş ki: hehehe süper ya 90lı yılların bjk-fener manşetleri süper zaten :D mansetleri kadar ilginç muhabbetleride vardı. dolmusta derlerdi ya hep "Arkayı fenerliyelim beyler" ahahahaha[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 03 Ocak 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Süleyman Seba'nın başkan olduğu zaman iki BJK'li futbolcu ellerinde biralarla hareket çekecek. Hiç sanmıyorum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 heheh ama hareket çekerken ki yüz ifadesini gören kimse kızamaz ya süper tatlı çıkmışlar :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 guzel hareket en iyi cewap[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: fizban, 03 Ocak 2005 15:35 tarihinde demiş ki: vallahi gerçekse çüş falan yani. ki gerçek gibi de gözüküyor. telegole yollayalım bunu en iyisi. katılıyorum bu resimle metinin nasıl bi insan olduğuda açığa cıkar[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Nukem_Verite, 03 Ocak 2005 16:17 tarihinde demiş ki: öeh abi şaka yapıyosunuz dimi nası bi insan olduu falan lol abi böle futbolcu olurmu bi elinde içki bardağı bi elinde malum hareket ve yüzünde psikopat bi ifade hiç olmamış hiç[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Türkiye'de futbolun futbol, sporun spor olmadığı dönemler. Gerçi şimdi de futbolumuz futbol sporumuz da spor değil...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Be silent in my presence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar