Killer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 estonyaya başvuru için para yatırmam lazım başvuru ücreti de bugün bankaya gittim yapıkredi herifler 100 euro için 100 tl + 30 dolar istedi. dedim siz neyin kafasındasınız bunun şekli şuklu yok mu ya adam gibi bi paraya yollayaım. yollamadım daha önce yurtdışına para. ütüceklerdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 internet bankaciligi swift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 hesaba mı havale yapılacak? elden yollama imkanın varsa western uniondan falan yollayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 DoruK said: internet bankaciligi swift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 internet bankacılığını nası halledicez. parayı euroya çevirdim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 imkanın yok, gidip elden yatırman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 club hollywood daki lezlere selam söyle, hala beni soruyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Killer said: internet bankacılığını nası halledicez. parayı euroya çevirdim bile Iban'ini bic'ini aliyosun okulun sonra swift yapiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 işbankası swift en ucuz bildiğim bu 230 euroya 5 dolar odemişti,m en son 5000 euroya 20 euro mu ne odedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 eyv bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar