senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 tam 30 değilim de bişi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 88li degil misin oglum sen moral falan bozma gunluk konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Madcat said: abi gecmis olsun ne diyim, gel izmire icek :) geliyorum 23 ünde. ama pek vaktim olmicak. taşınırsam daha sık görüşürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 kozalak said: evlilik artık ciddi bi müessese değil abi. tam bir tüketim toplumu olduk çıktık. evliliğe "amen evlenim olmazsa boşanırım" mantığında yaklaşıyor sanki insanlar. ikinci seferde ise ne istediğini daha çok biliyor. araba kullanmay öğrenmek için önce geçici amaçlı araba alırsın da arabayı vurup kırdıktan sonra yeni bi tane alıp uzun yıllar kullanırsın ya, o hesap artık evlilik. tamamen böyle oldu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 konuya yazmissin ya ayarlayabilirsem falan bekleriz haber edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 eyw :D ildeniz in oyunu görmek istiyorum. bir de fistan açılış yaparsa oraya uğramak istiyorum fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Dworgian said: Madcat said: abi gecmis olsun ne diyim, gel izmire icek :) geliyorum 23 ünde. ama pek vaktim olmicak. taşınırsam daha sık görüşürüz :) 24ünde de ben geliom ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Madcat said: 88li degil misin oglum sen moral falan bozma gunluk konusunda değilim hacı 88li :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sen gelme ulan ayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 senko said: 24ünde de ben geliom ^_^ o zaman ben dönüş biletimi refund alim sen jetle bırakırsın bizi olmamı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 senko gelip bizi cagirmaz ya. oyle de bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 iyi ya izmir e taşınsam bayağı adam varmış. güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Dworgian said: senko said: 24ünde de ben geliom ^_^ o zaman ben dönüş biletimi refund alim sen jetle bırakırsın bizi olmamı ^^ nereye döncen? istanbula dönceksen olur benim uçakla bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Madcat said: senko gelip bizi cagirmaz ya. oyle de bi adam ayıpsın panpazor çılgın bi pati toplaşkısı yaparız gelince kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 evet evet istanbul. levent civarında paraşütle de atlayabilirim np. benim için yolunu değiştirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bileti almadıysan bırakırım dediğim gibi pzr gecesi dönerim ben muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yok şaka bi yana bileti aldım bi de millerle aldım refund da yok anca açığa alma var. sağol yine de teklif etmen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 birazdan yavuz gelip etrafi supurcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 senko said: 30 mu ahahahah 30'um lan zaten 40'a kadar yolu var sen 18lik çıtır olarak kalacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bebeyims ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yavuzu da dert etmeyin ona küfürlü mesajlar göndereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 niye süpürülüyor ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 chat rooma çevirmeyin diyor faşist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 her mesajımızı hayali bir günlüğe hitaben yazsak olmuyor mu günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 İzmire giden rıdvanı benim için bi tokatlasın lütfen ama önce sinsice kulağına wıstırının selamı var diyin mümkünse ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar