Dread_Dance Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Merhabalar Evlilik Yuzugu scp sini nereden bulabilirim acaba[signature][hline]Samuray Olmak Ayricaliksa Ben Bir Samurayim Ninja Olmak Kancikliksa ben Bir Samurayim Adilik yapmak insanlara Mahsussa Ben Bir Hayvanim...
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 uodevolopersda vardı yanlıs hatirlamıorsam..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ARAMAK..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Albert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hmm bi aile sistemi yazsam guzel olacak, bos bi vakitte yazayim bari.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yaz bare :)[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız.
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bak sana dehset bi adres vercem hiç kimse bilmiyo bu adresi ha aramızda kalsin bak bu adreslerde ara www.paticik.com/scripts sorum.paticik.com orda bide super bi sistem var arama butonu diye kullan bak onu alis super bişi. not:aramizda kalsin hiç kimse bu sitelerde Bunlari aramaz herkez senin gibi zekimi dimi ;)[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.
Öne çıkan mesajlar