barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kaça patlıyor? abonman parası+saat+boru dosetme. sadece mutfak, ocak ve banyo olacak. ısınma merkezi? bilen var mı hesabı? yukarıda yazdıklarımdan baska unuttugum birsey var mı hesaba katılması gereken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 5 k civarına patladı bizim ev için (izmir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bütün evdir o. ben sadece mutfağa gidecek tesisat çektireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi bence yaptırmışken bütün eve döşet müthiş bir şey doğalgaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 1.5 max fazlasını verme kazıkçılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 1500-2000 olması lazımdı, açtırma parası var birde 370 lira mı ne veriyosun bir de 3 ay boyunca veriyosun bişiyler sıkıntı bağlatma bence şimdiyaz sonu bağlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 1700 e buldum. herşey dahil, şofben vs de. ama ev sahibi cimri ötesi..azıcık çıksa, çoğunu biz ödeyecektik ama hiç çıkmıyor. biz de beleşe kadının evi geliştirmeyeceğiz. en iyisinden elektrikli termosifon alıp, çıkarken de söküp eskiciye vereceğiz sdfs. teşekkürler cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 şofben dahikl 1500 + cüzzi bi igdas masrafı 1600 felana patladı bostancı tarafında bi amcama yaptırdım ince şofbenlerden koydurttum hem yer için hem ucuz olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar