Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bugün bir video ya rastladım.. alttan ışık yansıtılan bir cam platformun üzerinde adam kumla figürler resimler yapıyo.. bitince ayakta alkışlarsınız.. ayrıca müthiş bir şekilde de müzikle uyumlu bir video.. sanat dediğin budur heralde dedirticek bişey.. dediğim gibi şiddetle tavsiye ederim.. DL için tık[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 01 Ocak 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 o link biraz yamuk olmuş ama..[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ahah bitirdi link =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 düzelttim ..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Link müthiş hakikaten :)[signature][hline]Yobazım ama para bende.
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya gercekten muhtesem bişey. 9.18 dk. ama his sıkılmadan buyuk bi zevkle izledim. adam gercekten aşmış bence. bide fon muzigide muhteşemdi ya. :tebrikz:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sicaf 2003 Seoul uluslararası çizgi film ve animasyon festvalinden bi görüntüdür arkadaşlar..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Fena değil işte... :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 güzel valla hele o hayvan geçişleri baya bi güzeldi..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 güzel ben çok begendim.hiç aklıma gelmezdi böyle bi sanat. bu videoyu buraya koydugun ve ufkumu genişlettigin için tşk ederim.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
n0body Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mükemmel bişiii yaaa adam bi göz çizi yo zaten fotoğraf gibi :) ... bu adamın eline kalem versen neler yaratık kim bilir :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 rica ederim efenim.. *kahvesini yudumlar*[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 inanılmaz bişi inanılmaz bu arada fistan'ın son cümlesine +1[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... [Bu mesaj Gilean tarafından 01 Ocak 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 herkes izlemeli, ben şahsen level atladım izlerken[signature][hline]From The Dephts I've Come
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 walla gerçekten de muhteşem bi video... önce ben izledim, sonra babamla izledim, sonra annemle izledim, bi daha izleyecem :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!!
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bizi böyle güzel bir videodan mahrum bırakmadığın için teşekkür ederiz :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 gerçekten şık[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yeni videolarla geri gelicem sdf :P[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yanlış hatırlamıyosam, koçtan maymuna maymundan aslan'a geçişi muhteşemdi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 02 Ocak 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
malsahibi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya biraz izliyorum takılıyo bende :/[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Stunning..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
nameless Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bi arkadaşın cdsinde rastlamıştım hasta olmuştum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Guzel bi fikir gercekten ama bana biraz abartmissiniz gibi geliyor, bence "pop art" oldugunu dusunuyorum.Adamın yaptigi seyi begenmedigimden deilde bunu biraz "sanat körü" oldugumuzdan soluyorum. :)
Öne çıkan mesajlar