Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 s4e5 i de izledik, 10 bölüm olacakmış bu sezon da. kaldı 5 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 sondaki sahne toplama kampı gibi bir şeydi galiba değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Yeni bölümün girişinde çalan melodiyi bilen var mı - tanıdık ama çıakramadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 The Rolling Stones - Paint It, Black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 muzigi Westworld'den hatirliyor olabilirsin :p guzel gidiyor ya kitapta cok detayli olmayan yerlerin icini dolduruyorlar hep, kitapta zach asagi zach yukari bayiyor baya hele 2. kitap of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bitti sonunda. dizi final verdi. meh sonunu saymazsak fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 1 sezon daha giderdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 İzliycem bir ara bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 hiç izlemediysen girişme ama çizgi romanı efsane güzelmiş. Dark fantasy seven okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 4x10 final son idare ederdi de kitaptan bayaaaaaa bir degisik yapmislar sonu asd, bambaska seyler bekliyordum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Dragonfire said: bitti sonunda. dizi final verdi. meh sonunu saymazsak fena değildi. Kaynak popom olabilir ama sanki 4. ve 5. sezon onayı aynı anda çıktı gibi bir haber okumuştum geçen sene. Araştırmadım ama dizinin bittiği kesin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 yapımcıların açıklaması var, 5 düşünüp 4 e çekiyorlardı. 4 sezonda bitireceğiz demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 3.bölüm den direk finale sıçradım hiç birşey kaybetmemişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar