Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ben bu resme biterim. Adı ferdi imiş rahmetlinin[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler[Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Aralık 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 çok şekil bakıomuş.[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 manyak tatlıymış. bendede sırf sapsarı 2 tane pekin ördeği vardı. ilk başta çift olmamışlardı. sonra oldular. 2'si birbirlerinden ayrılmıyorlar. aslında çok komik,korkak ve zeki hayvanlar. günün belli dilimlerinde belli şeyler yapıyorlar. bahçedeydi yazın kuşadası'nda iken. bahçede dururdu. köpek gelince manyak bağırlardı. birkaç kere tehlike oldu ama neyseki birşey olmdı. onun dışında buddy vardı. onlarla oyun oynamak isterdi ama onları yiyeceğini sandığı için kaçarlardı. oyun gibi olmuştu :) aah ahh mazi.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 101) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ehe o ne bakis oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 of çok tatlıymış bu ölmemeliymiş[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya oyuncak gibi valla solemeseniz oyuncak derdim :) yazık olmuş[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Soya sossuna batırıp yedim ben bunu arkadaşlar sonunda itiraf edebildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 çok şeker bişimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 soya soslumu güzel oluyo bu portakallı ördek nası acaba :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hazır güzel bakışlara değinmişken bu tanıdığım kimsenin kedisi değil ama yinede koyayım[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bu kedi de soslanıp yenilebilir mi? =)[signature][hline]Okul ve Ülke AB'ye HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Açlığın gözü kör olsun:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Oha kedi inanılmaz abi, çok güzel. Halamla birlikte beslediğimiz bi ördeğimiz vardı, üst katımızda oturuyolardı. Dalgasına Ruknettin koymuştuk adını, valla öyle kaldı sonra =) Balkonda beslerdik zavallıyı, eziyet etmişiz valla, şimdi çok karşıyım evde hayvan besleme işine. Neyse, bizim bu akıllı eşşek kadar olduktan sonra pilotluğa merak salıp apartmanın en üst kat balkonundan uçmaya kalktı, fakat ördek olduğunu bir an unuttu heralde Öldü hayvancağız ya, o günden beri de evde hayvan beslemem (bi hamsterım oldu sadece)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 çok şirin birkaç kedi[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...deviantART[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 27 Aralık 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Ardeth, 25 Aralık 2004 22:21 tarihinde demiş ki: hazır güzel bakışlara değinmişken bu tanıdığım kimsenin kedisi değil ama yinede koyayım bu resime biterim ben abi ne şirin şey[signature][hline] »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Benim kedim hepsini döver :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 korktum.. yer bu kedi beni[signature][hline]ördek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 psikopat kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=92324 büyüyünce böyle oluyorlar :) Hayvanlar resmen su manyağı. buzlu suyun içine kafasını daldırıp sallıyor başını. kafayı kaldırıp 1-2 sanıye nefes alıyor tekrar buzlu suya kafayı sokuyor :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Thestral, 27 Aralık 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Bu kedi de soslanıp yenilebilir mi? =) yok sosla güzel olmuo ben denedim..[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Kedide cok guzel bu sirada ruhuna fatiha Ferdi'nin.[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 o ne bakıştır ya.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 oyşş.. çok tatlılar ya. @pent, aynı şey banada olmuştu. ama bendekiler civcivdi. balkondan aşa atlamışlardı.. onları ararken, bide baktım yerde geziniyorlar.. o an hem korkmuştum, hemde acayip sevinmiştim yaşıyor olmalarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar