Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Fenerbahçe - 2013-2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fenerbahçe yönetiminin son dönemlerde sık sık dile getirdiği “Bu yıl Avrupa'ya gidebiliriz bunun için CAS'ın gerekçeli kararının bize ulaşmasını bekliyoruz” açıklamalarının ardından merakla beklenen Uluslararası Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) gerekçeli kararı nihayet geldi.

Fenerbahçe'nin itirazını reddederek UEFA'nın 2 yıllık men cezasını onayan CAS'ın yazılması tam 8 ayı bulan gerekçeli kararı UEFA'ya ve Fenerbahçe Kulübüne ulaştı....
Mesaj tarihi:
fenerbahçe ne büyük takım.
galatasaray, uefa ve süper kupası olmasına rağmen hala gözümüze sokmaya çalışıyor "biz büyüğüz" diye. demek ki içten içe inanmıyorlar. çünkü büyük olduğuna, üstün olduğuna inanan, bunu kanıtlama ihtiyacı hissetmez.

fenerbahçe'yle galatasaray arasındaki fark demek ki psikolojik olarak o kadar derin ki uefa kupası-süper kupa yetmiyor bunu aşmaya.
Mesaj tarihi:
iyi geçmişti zamanında, kaç yıl geçti ama dün gibi hatırlıyorum.
son iki ay atağa geçmiştim, normalde mahallemdeki düz liseye gidecekken anadolu lisesini kazanmıştım. hey gidi.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

galatasaray, uefa ve süper kupası olmasına rağmen hala gözümüze sokmaya çalışıyor "biz büyüğüz" diye. demek ki içten içe inanmıyorlar. çünkü büyük olduğuna, üstün olduğuna inanan, bunu kanıtlama ihtiyacı hissetmez.

fenerbahçe'yle galatasaray arasındaki fark demek ki psikolojik olarak o kadar derin ki uefa kupası-süper kupa yetmiyor bunu aşmaya.

kim yapıyor mesela, kurumsal olarak kupamı gezdiriyoruz şehirlerin işlek caddelerinde ?
Mesaj tarihi:
Biyik said:

nereye sokalim haci sen soyle, gozunuze sokulmicak gibi degil kupa cok iyi.
  • Yeni Oluştur...