mustafa kemal dirilse aziz kaçacak yer arardı.....
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Şampiyon Fenerbahçe - 2013-2014
Yıkılmaz son kale Fenerbahçe
Tüm dünyada futbol takımları ideolojik bir renk taşırlar Fenerbahçede öyledir.
Gerçekten Mustafa Kemalin Askerleriyiz yüz kerede ceza yesek bu böyle.
Şimdi gelmiş TÜRK bayragının resmini çekip koymasınlar geçecekler bu işi.
A.YILDIRIMA koyim sana bişi olmasın.
Tüm dünyada futbol takımları ideolojik bir renk taşırlar Fenerbahçede öyledir.
Gerçekten Mustafa Kemalin Askerleriyiz yüz kerede ceza yesek bu böyle.
Şimdi gelmiş TÜRK bayragının resmini çekip koymasınlar geçecekler bu işi.
A.YILDIRIMA koyim sana bişi olmasın.
başka ne için ceza almış olabilirler ki?
fenerliler isyan cikarip azizi hapisten kaciricak, sonra onun onderliginde 2. cumhuriyete giricez.
ıslattın kardeş
bunun üstünede poz versinler hadi bakalım
tipik işte, işleri güçleri galatasaray ile. uefa kupamız var tribinden kurtulamıyorlar. her branşta başarı sağlayan fenerbahçeyi bir türlü hazmedemiyorlar. bu yüzden büyük takım olamıyorlar.
.
bağdat caddesi'nde medeni, batılı, aydın gençler yaşar sanırdım. meğer pahalı arabaları ve ışıltılı kıyafetleri onların ilkel yağmacı ruhlarının zırhlarıymış. futbol ateşi o zırhları eritince de bütün barbarlıkları caddeyi mağara devrine döndürdü.
dün bağdat caddesine akın eden insanların tamamının bağdat caddesi ahalisi olduğunu mu sanıyorsun? hakkarinin hangi köyündensin gardaş?
yok abi bu adamın sığ zihniyeti hiç bir zaman gelişmeyecek.
bağdat caddesinde gsstore açmasalardı dedikten sonra ben bir fenerbahçe taraftarı olarak bu olayı tasvip etmiyorum demek çok komik kaçıyor kankut
tatava yapmayın gençler, bastık geçtik işte.
kabullenin, ağlamayın.
kabullenin, ağlamayın.
bu old boyzlarda silke sürecek akıl yok arkadaş, ne gerek var caddeye çıkıyorsunuz ne ayak yani. bizim sahadaki derbiden sonra taraftar öldürüldü gidip fb taraftarıda şimdi gslimi kessin biçsin ne kafalar ya.
Öne çıkan mesajlar