Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Fenerbahçe - 2013-2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benjani said:

[

spoiler]

Remus said:

Güzelim kaç sene adamların yanındaydı kombine, bıktım it kopukla kavga etmekten 8 senelik yerimizi değiştirdik. Yalan yazanda sensin. Gördüklerime yaşadıklarımamı inanıcam senin şaçmalarına mı. Git klübe sor kaç tane şikayet almışlar. Gidip ultraaslna katılın bizde rahatlıyalim sizde.

güzelim gfb 2 senedir o tribünde, ki onların bulunduğu bloklar kendilerine ait.yalandan bedava bilet kalmadı yazıyorsun, üstüne ünifeb'i bitirdin bir de.

En az 3 senedir ordalar. İlk sene geldiler Unifeble ile kavga ettiler, susturdular çocukları (lider biziz ayağı çektiler). İkinci sene orta blockta olanların yerlerini istediler, genelde normal sesiz sakin insanların olduğu yer (tehtit ederek). Çoğu kişi vermedi yerini verenlerin yerlerini aldılar, geldiler bu sefer orta blocktakiler her maç olay çıkarttılar, yine ünifebin sesini çıkartmadılar. 6-7 senedir oranın ahalisi olarak bıktık alt bu bloğa geçtik bu sene, bu sene hiç çıkmadım üste ama her 2 maçta bir kavga edenler aşağı geldine göre hala kavga çıkartıyorlardır yukarda.

Bedave bilette yok, bütün biletlerin paraları ödeniyor. Ha Aziz kendi parası ile bilet alıp dağıtabilir ama oda 500 adeti geçmiyor.

GFB'nin bloğu iptal etmiş Aziz iyi etmiş, ama Twitter olayına dönücek şimdi. Sokmamayı başarırlarsa iyidir.

Kısaca tribünler bu adamları sevmiyorlar... Bütün gruplarıda bezdirdiler.
Mesaj tarihi:
dostum ben ufb üyesiyim, gfb ile kavga filan olmadı hiç bir zaman.hiçbir zaman da susturulmadık.orta blok dediğin d bloksa orda kfy var.gfb ilk geldiği sene e,f,g bloğa geçti, kombineleri kendi referansları ile satıldı, hatta 100tl indirimle verildi.bunun dışında o bloklara kombine satıldıysa, bu yönetimin suçudur.

sizin belki haberiniz yok ama her maç türkiyedeki derneklere sürüsüyle bedava telekom bileti gidiyor.üstüne migros'a, salon maçlarına anadolu gfb'ye de bilet iniyor.

bu sene başında telekom üstte çok kavga çıktı.sebebi ise aziz yıldırım'ım emri ile telekom da gfb'nin bloğa yerleşen cadde grubuydu.maçlara bıçakla geliyorlardı, tek amaçları gfb lileri tahrik edip, ceza aldırmaktı.

aziz yıldırım yüzünden bu tribünde kaç kişinin kanı aktı, haksız yere ceza aldı ama sıra kendisine geldi, artık hapis korkusuyla bunamış durumda zaten.
Mesaj tarihi:
D block 17 sıradaydım, tam yukarda kabak gibi her bir boku görüyordum. KFY den kaynaklanmadı sorunlarımız ama kendileride ayri bi beladı zaten. Sorunlar hep GFB'nin terör estirmesinden kaynaklandı. Tam ortada olunca bütün kavgalarıda görüyorsun. 5 sene kaldım orda sadece GFB geldikten sonra kavga gürültü oldu. Unifebde 2008 deki unifeb değil artık, 2010da GFB atar yaptı sustular (bu seneyi bilmiyorum, aşağı kaçtım).

Bütün kombinelerin paraları ödeniyor. Kim ödüyor orası tartışılır. İndirim olayıda olabilir, ticari bir kuruluş sonuçta. Klup üyelerine, eski kombine sahiplerinede devamlı indirimler oluyor, hani bende 100 tl indirimle alıyorum. Hatta divan üyesi olursan mis gibi yere aşağı yukarı kale arkası fiyatına kombine alıyorsun.

Boşuna GFB'yi koruma yani. Bu arada sefayı aldılar içeri tribünler en rahat ve güzel geçirdi bunuda unutma.
Mesaj tarihi:
Caner bugün açıkladı fenerle masaya oturacam başka birileri ile görüşmeme gerek kalmayacak diye. Berkay dan uzaklaşmak istemiyorlar anlaşılan baya iyiymiş
Mesaj tarihi:
Remus said:

D block 17 sıradaydım, tam yukarda kabak gibi her bir boku görüyordum. KFY den kaynaklanmadı sorunlarımız ama kendileride ayri bi beladı zaten. Sorunlar hep GFB'nin terör estirmesinden kaynaklandı. Tam ortada olunca bütün kavgalarıda görüyorsun. 5 sene kaldım orda sadece GFB geldikten sonra kavga gürültü oldu. Unifebde 2008 deki unifeb değil artık, 2010da GFB atar yaptı sustular (bu seneyi bilmiyorum, aşağı kaçtım).

Bütün kombinelerin paraları ödeniyor. Kim ödüyor orası tartışılır. İndirim olayıda olabilir, ticari bir kuruluş sonuçta. Klup üyelerine, eski kombine sahiplerinede devamlı indirimler oluyor, hani bende 100 tl indirimle alıyorum. Hatta divan üyesi olursan mis gibi yere aşağı yukarı kale arkası fiyatına kombine alıyorsun.

Boşuna GFB'yi koruma yani. Bu arada sefayı aldılar içeri tribünler en rahat ve güzel geçirdi bunuda unutma.

2010 da gfb maraton üst teydi, ayrıca hiç kimse gelip atar yapmadı en fazla kişişel gerginlikler olmuştur.

ayrıca o referans ile 100tl indirimle verinler kombineler bağıran taraftarlar içindi, o kombineyi alıp da bağırmadıysan müstehak başına gelenler.

ben bedava bilet veriliyor diyorum, sen hala kombinelerin parası ödeniyor diyorsun.4 temmuz'da taraftar operasyonunun duruşması varmış, ömer temelli ile bir kaç yönetici de sanık olarak yargılancak.tape ler filan düşerse görürsün o zaman kaç yıldır kimlere bedava bilet gidiyor.

D blokta da gfb den kimle kavga ettin, merak ediyorum
Mesaj tarihi:
benjani said:

2010 da gfb maraton üst teydi, ayrıca hiç kimse gelip atar yapmadı en fazla kişişel gerginlikler olmuştur.

ayrıca o referans ile 100tl indirimle verinler kombineler bağıran taraftarlar içindi, o kombineyi alıp da bağırmadıysan müstehak başına gelenler.

ben bedava bilet veriliyor diyorum, sen hala kombinelerin parası ödeniyor diyorsun.4 temmuz'da taraftar operasyonunun duruşması varmış, ömer temelli ile bir kaç yönetici de sanık olarak yargılancak.tape ler filan düşerse görürsün o zaman kaç yıldır kimlere bedava bilet gidiyor.

D blokta da gfb den kimle kavga ettin, merak ediyorum

2011 yanlış hesap yapmışım zaten bir önceki posttan çıkıyo, sadece bağıran taraftarada yapmıyor o indirimi, Çok güzel ucuza alıyoruz, o bağıran taraftara özel değil yani.
Bedave bilet olayı kalktı nerden biliyorum dersen, bizim kapıcı alıp satıyordu onları ordan biliyorum ahushua. 2-3 senedir bedava bilet vermiyorlar kısacası eskiden baya para kazanıyordu millet. (Tam ne zaman kestiler hatırlamıyorum ama yine Aziz atar yapmıştı sonra kestiler). Ama dediğim gibi yöneticilerin felan hep kotaları var onları kendi adamlarana veriyo olabilirler.

Kavga ettiğim adamların isimlerini hiç sormadım ama amigo tipli heriflerdi.

2011 dede baya kavga gürültü oldu, gözümle görmesem söylemezdim. Zaten sonrada unifebin havası kaçtı. 2008 deki ünifeb ile geçen seneki bir değil.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

damsız girilmediği bi dönem de olmuş galiba ama stad boş kalınca iptal etmişler.

İnanmıyacan ama %20-30 felan hatun. Kadınlar matinası olaylarından sonra geliyor baya. (Derbiler hariç :))
Mesaj tarihi:
Remus said:

2011 yanlış hesap yapmışım zaten bir önceki posttan çıkıyo, sadece bağıran taraftarada yapmıyor o indirimi, Çok güzel ucuza alıyoruz, o bağıran taraftara özel değil yani.
Bedave bilet olayı kalktı nerden biliyorum dersen, bizim kapıcı alıp satıyordu onları ordan biliyorum ahushua. 2-3 senedir bedava bilet vermiyorlar kısacası eskiden baya para kazanıyordu millet. (Tam ne zaman kestiler hatırlamıyorum ama yine Aziz atar yapmıştı sonra kestiler). Ama dediğim gibi yöneticilerin felan hep kotaları var onları kendi adamlarana veriyo olabilirler.

2011 dede baya kavga gürültü oldu, gözümle görmesem söylemezdim. Zaten sonrada unifebin havası kaçtı. 2008 deki ünifeb ile geçen seneki bir değil.

bu sana son cevabım, armanın gururu sarı melekler pankartından dolayı çıkan kavgayı diyorsan, gfb ile alakası yok.2008 den bugüne değişim varsa, sorumlusu aziz yıldırım'dır.ufb yönetimi ve üyeleri sık sık değişiyor, üniversite oluşumu olduğu için.her zaman aynı seviyede olması beklenemez ama bu sene sayı olarak çok kalabalık c blokta.

bedava bilet eskisi gibi de devam ediyor, sen yalan yanlış yazmaya devam et.
Mesaj tarihi:
benjani said:

Remus said:

bu sana son cevabım, armanın gururu sarı melekler pankartından dolayı çıkan kavgayı diyorsan, gfb ile alakası yok.2008 den bugüne değişim varsa, sorumlusu aziz yıldırım'dır.ufb yönetimi ve üyeleri sık sık değişiyor, üniversite oluşumu olduğu için.her zaman aynı seviyede olması beklenemez ama bu sene sayı olarak çok kalabalık c blokta.

bedava bilet eskisi gibi de devam ediyor, sen yalan yanlış yazmaya devam et.

Salon ile alakası yok yazdıklarımın. staddada vermiyorlar. Birilerine bilet veriyorlarsada onun parasını ödüyen oluyor. Sana Sefa'lı hayatında başarılar. Reis cCc modunda gezmeye devam et.
  • Yeni Oluştur...