RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Selam arkadaslar, Aramizda takip eden ilgilenen varmi? bir miktar eur almam gerekiyorda, acaba belirli bir izleniminiz varmi onumuzdeki aylarda nasil bir hareket bekleniyor? beklemekmi mantikli? yoksa 1 mayis'dan sonra ulke eger tekrar olayli bir vaziyete duserse tekrar yukselmesi mumkun simdi almi dersiniz? thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 bir miktar alcaksan takma kafana al bir miktardan fazla alcaksan patiye sorma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 such wisdom so thx w0w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru yükselmeye başlar ancak. şu an sert bi hareket beklemiyorum ben ama işin uzmanı değilim tabiki, takip ediyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 bana yükselir gibi geliyor 1 mayıs 31 mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri yeni tapeler felan derken çıkar gider kur önünü alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ben olsam bana bize güvenip iş yapmazdım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 kur'u kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Ekonomi berbat abi, ergec yukselecek ama az aliyorsan kasma hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ergec yükselcekse ergec almak istiyorum 2000 liralık nasıl alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 alirken dikkat et, kemikli veriyolar, agir geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 kemik değildir kastır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar