Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paypal Nakit Kart Para Çekme

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Şimdi efendim benim Japonya'ya ithalat için bir miktar para yollamam gerekiyordu. Amatörlük işte havale işlerini vs. yıllardır kötü, çok pahalı, uzun sürüyor rerörerö bildiğimizden Paypal'dan gönderirim dedim.

Baktım Paypal'ıma benim hiçbir banka kartımdan para atamıyorum. Kredi kartımın limiti de göndereceğim miktara yetişmiyor. Paypal Nakit var dediler. Girdim baktım, kendi reklamlarını da işte özgürce yatır, özgürce harca vs. üzerine kurup limitlerden bahsetmiyorlardı.

Çıkartttım, TEB bankamatiklerine yol aldım ve yükleme yaptım. Bu arada

said:
Para Yükleme :

Yıllık :5.000 TL

İşlem Başına: 300 TL

Şundan bahsediyor. Ama tek seferde yıllığa yakın parayı çekti.

Her neyse sonra Paypal'ın harcama limiti koyduğunu öğrendim. Günlük 800TL, haydaa dedik. Havale yapayım bari sokarlar dedim, 12TL aldılar sadece o paraya ... değmezmiş bile saçma sapan şeyleri okuyup hareket etmeye...

Neyse bu sayfa kapandı. Bu sefer Paypal'daki parayı çekeyim diyorum. Şu çıkıyor karşıma;

said:
Para Çekme

Günlük: 300 TL

Aylık: 1.000 TL

Yıllık: 2.000 TL

Kısacası bildiğin paraya yatıyorlar şuan, ben içeride kalan parayı 2 yıl sonra ancak tamamen çekebiliyorum normal şartlarda...

said:
PayPal Bakiye Aktarımı

Limit Türü Tutar
İşlem Başına 800 TL
Günlük 800 TL
Aylık 4.000 TL

Şimdi şöyle bir şey var. Bu parayı günde 800TL olmak üzere birkaç gün boyunca babama vs. yollasam, sorunsuz bir şekilde o da bütün para birikince banka hesabına çekse bir sorun çıkmaz değil mi? Yani sorundan kasıt işte babama gönderdikten sonra bir de orada bokluk çıkmasın...

En sonunda TEB'i arayıp yürüyeceğim telefondan ama yapacak bir şeyleri olacağını sanmıyorum...

Bir yöntem gerek bu parayı en kısa zamanda çekebilmek için, ne önerirsiniz? Babama günde 800 atıp çekmek en temiz yöntem mi?
Sosyal ağlarda paylaş

hacı acelem vardı, nette vs. inceledim öve öve bitirememişler. Sitede de limitlerin yazdığı kısımı sonradan ciddi bir inceleme yapınca fark ettim, ücretler diye en altta ufacık yazılmış bir yer... başka hiçbir yerden giremiyorsun...

Hani siteye girdiniz mi bilmiyorum ama adamların kartı pazarlaması normal paypal'ın ATM kartı yapılmış hali gibiydi. Alakası yok...

İşte bir ton işle uğraşıp, bir de buna aceleyle girince malesef öyle oldu...

Hata yaptım zaten orası çok açık, ama işte para çekme gibi para yatırma limiti de koyup, para yatırırken o limit geçersiz sayılıp miktarı emiyor ve üstüne çekmek istediğinde hiçbir şekilde vermiyorlarsa o da üstüne yatmadır yani :(
Sosyal ağlarda paylaş

o limitlerdeki amaç uluslararası ticarette karaparayı önlemek. paypalin keyfi çakallığı değil yani. o yüzden adamlara sor muhakkak yardımcı olurlar.

ayrıca madem ithalatla uğraşıyon banka kanalıyla gönder. seninki pek ithalat değil, kaçak mal getirme anladığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ithalat, belgeli faturalı vs. hatta şuan gümrükte mallar da işte ödemeyi paypal üzerinden yapayım diyordum. Daha önceden de bireysel alımları aynı adamlardan paypal üzerinden yaptığımdan hesabım vs. hep açıktı pekte uğraşmak istemedim.

Ya ben havale ücretlerini bayağı büyük sanıyordum. Nette vs. de araştırdım da demek ki Google hep kötü örnekleri göstermiş... Sonra baktım hiçmiş yani zaten daha bi pişman oldum...

Sonradan çoğunun Western tarzı şekilde para yolladığı ya da ticaret yapanlarında kaçak alım vs. uğraştığından farklı havale yöntemlerine aktığını, o yüzden miktarların arttığını vs. öğrendim.

Yavaş yavaş tecrübe işte asdf

Ailede ticaretle uğraşanlar da hiç niye sormadan iş yapıyorsun diye kızdılar. Orada hatam büyük ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...