Shean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 yoo bizim weaboluğumuz tuttu ya psdfjg ama japon tipli kedi yani. kedi değil fare mübarek kerata çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 manve said: ahaha adamin sevinci beni bile mutlu etti +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Yine de aklım kalır onlarda. İşten hemen eve gitsem problem olmayabilir ama sporuydu arada mesaisiydi falan derken eve girmem 11 olduğu zamanlar oluyor. Mama kabını dolu bıraksam aç gözlü oldukları için 1 öğünde 2 öğünlük yer sıpalar. Sonra zayıflatmak için uğraş dur. Su daha ciddi bir konu. Daha önceden deneyimliyim kedi konusunda. Öğrenciydim o zamanlar da iş ortamı öğrencilik gibi geniş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Lectre said: manve said: ahaha adamin sevinci beni bile mutlu etti +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 İlk hırlama bir başka oluyor. Başka deliklere giriyorlar. Sonra gücenince sevmene izin veriyor ve evet ilk hırlama :) Ben hırladıklarını bilmiyordum ilk hırladığında veterinere sordum ciğerlerinde sorun mu var diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 uzun bir birlikteliğinizin olmasını dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Çok teşekkür ederim beyler ya. Cidden çok tatlı kerata. Dün gece o uyurken ben de uyuyayım dedim. Işıkları kapattım. Gece uyandı miyav miyav dolanıyor ortalıkta. Işıkları açar açmaz koştu dibime kıvrıldı. Sonra oyun oynattım ve uyudum. Yanıma yatağa çıkmış tüm gece beraber uyuduk ya keratayla! Haftaya çarşamba veterinere gidicez aşısı için. Hadi bakalım, çok heyecanlıyım. sdfgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ne şanslı kediymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Karanlıkta korkmuş çocuk, seni anası belledi demek ki artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar