Lyv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Cons said: hıaa yerleriniz kaymıyo ama ahahahahahasjhdfgskdgfdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Ulgio said: Kyra hani takılcaktık birlikte yalan oldu o iş ya herşeyin olması gerektiği gibi olmasının kaçınılmaz olduğu bir düzlemde elbet olması gerekiyorsa olur gibi cevaplar verdiğime bakma. Bu aralar aşırı yoğunum ama bu yoğunlukta bir rahatlama, bir huzura ya da ilginçliğe dönüşebilen organizasyonların varsa evren bunun için ektra çalışır =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Cons said: hıaa yerleriniz kaymıyo ama Ahahhsdfsgajuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Ulgio said: Kyra hani takılcaktık birlikte yalan oldu o iş ya sen ramses miydin? hesabı açmıyorlar mı hala? naaptın bu kadar sert yahu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ben okudum da bir an lan gerçekse harbiden dedim kendi kendime, ben mesai peşinde koştururken insanlar ne bohem yaşıyorlar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 said: Hepsinede beni sormuş hepsinden güvenilir biri olduğuma dair şeyler duymasından ve süper yakışıklı olmamın onu etkilemediği falan söyledi. Narsistliği yayma kürsüsü ve Noyan klasikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ulgio said: Kyra hani takılcaktık birlikte yalan oldu o iş ya sen ramses miydin? hesabı açmıyorlar mı hala? naaptın bu kadar sert yahu sdf Ben Ramses'im... Kermit'e laf söylemiştim vakti zamanında o zamandan beri açmıyolar accountu kaldım böyle :( Üzülüyorum da yani, adminler görün beni kaç sene oldu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kermit mi, vay be o pis kurbaa için patinin don juanını bamladılar ha yazık çok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Cons said: hıaa yerleriniz kaymıyo ama sdsdfagthjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 okery galiba ruyeşimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kyra said: Hepsinede beni sormuş hepsinden güvenilir biri olduğuma dair şeyler duymasından ve süper yakışıklı olmamın onu etkilemediği falan söyledi. http://www.reactiongifs.com/r/abr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kyra said: bodyguard beni durdurup "damsız girilmiyor" dedi. Bende onlarla birlikte geldim dedim ama bodyguard "ama onlar şuan burda yok" diyerek gıcıklığını sürdürdü. "Bak her girişimde nedense sorun çıkartıyorsunuz zaten çok nadir geliyorum ve bu çıkarılan sorunlar en çok ...... ve ......'yı üzüyor dedim mekanın sahibi ve halkla ilişkiler sorumlu arkadaşlarımı belirttim. http://www.reactiongifs.com/r/abr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kyra said: Kızda direk okey galiba ruheşimsin dedi. http://www.reactiongifs.com/r/abr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: Kermit mi, vay be o pis kurbaa için patinin don juanını bamladılar ha yazık çok yazık banım açılsın diye kime mesaj atmam lazım benim, kaç zaman oldu çünkü.Direk accountu silmeselerdi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 adama yine istediğini vermişsiniz, tebrikler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar