xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Bir yere register edebilecegimiz bir emergency contact var mi? Cok merak ettim, allah korusun basimiza birsey geldi diyelim, kim bir yakinimizi nereden nasil buluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Burdan bulabiliyorlar. http://www.asayis.pol.tr/Sayfalar/KimligiBelirsizCeset.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 illa ölmesi mi gerekiyor birinin yakınının bulunması için..? anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yazar burda yurtdisi tecrubesi oldugunu belirtmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Türkiye'de ölmesi gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Oski said: yazar burda yurtdisi tecrubesi oldugunu belirtmis valla yok. olcak ama, iste anam babam icin gozum arkada kalmasin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 polis gelir telefonuna bakar ana baba coluk cocuk bulamazsa gördüğü ilk birini arar olay yerinde kaza var gelin diye thats it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Ilk kontagin adini "AAAcil durumda aranacak" yap telefonu kurcalayan gorunce arar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 künye yaptır boynuna as telefon kilidini açamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 telefonun sarji bitmisse? veya allah korusun kaza oldu telefon kirildi bozuldu calismiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 künye dedik ya baska bi şekilde olmaz o dediğin emergency callmış hem de türkiye için ... hangi ülke olursa olsun ne farkediyor bilmediğimden soruyorum isviçrede ya da kanadada nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ayrıca üstünde kimliğin varsa ikametgah adresinden, ailene kadar her yere ulaşılabilir türkiyede bi yere register etmene gerek yok zaten kayıtlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 kara haber tez yayilir, sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 turkiye disinda bir yere "register" edecegin bir "emergency contact" var mi? basina bisey gelirse hastaneye gotururler, "emergency contact"in superman degilse zaten olan olduktan sonra haberi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 imörcınsi kontekt ne lan türkiyede yaşıyorsunuz bir şey olursa ailenizi ararlar işte abi bu kadar yabancı şeysi olmayın lan, kültür farkı var işte mesela adamlarda ailemle yaşıyorum demek eziklik loserlık burda ercümenti şenlendirmek dışında bir amaçla beğendiğin kıza BEN BÖYLE METROPOL ERKEĞİYİM AİLEMLE 10 SENEDİR GÖRÜŞMEDİK amerikan stayla yap bakalım o kız bi daha seni arıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Tori said: imörcınsi kontekt ne lan türkiyede yaşıyorsunuz bir şey olursa ailenizi ararlar işte abi bu kadar yabancı şeysi olmayın lan, kültür farkı var işte mesela adamlarda ailemle yaşıyorum demek eziklik loserlık burda ercümenti şenlendirmek dışında bir amaçla beğendiğin kıza BEN BÖYLE METROPOL ERKEĞİYİM AİLEMLE 10 SENEDİR GÖRÜŞMEDİK amerikan stayla yap bakalım o kız bi daha seni arıyor mu ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 kriz yüzünden oldu bu. parasızlıktan ailelerinin yanından ayrılamıyor gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ben de onu diyorum iste. zaten grafigin uzerinde de yaziyor economic down diye. aileyle yasamak eziklik loserlik degil kisaca. belki bitek almanyada oyleydir krizden en az etkilenen ulkelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 NolaxThensbane said: polis gelir telefonuna bakar ana baba coluk cocuk bulamazsa gördüğü ilk birini arar olay yerinde kaza var gelin diye thats ittelefonun kilidini acamazsa? yazilmis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 o yüzden kilit kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 türkiyede emergency contact register etmek çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 abi Tr de yaşıyosun ya. eğlence de bir ankara polisiyesi adlı bir topik var. sdf ama bir ara panik butonu muydu neydi öyle bir zımbırtı çıkarmışlardı yaşlılar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 SeaGle said: Burdan bulabiliyorlar. http://www.asayis.pol.tr/Sayfalar/KimligiBelirsizCeset.aspx içim daraldı fotolardan ama meraktan bakıyorum yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Bakma abi sonra sonra çıkıyor acısı psikolojik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar