sith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ilk olarak ben imperial novice pilot'um ama şey gemiye bindim kullandım ama spaceport'a inemiyorum uzayda kaldım. Bir yardım edin plss !!! Ayrıca Penthesilea sen kaçta giriyosun sw:g'ye onu yaz bu konunun içine beraber gezelim senle !!!! [Bu mesaj sith tarafından 02 Ocak 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kalkış yaptığın spaceportun 1km yakınına gidip /comm yazacan i wanna land dicen. kalkış yaptığn space portun WP si vardır zaten hep. olmasa bile c ye basıp en yakınındakini bulabilirsin.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: sith, 02 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Ayrıca Penthesilea sen kaçta giriyosun sw:g'ye onu yaz bu konunun içine beraber gezelim senle !!!! oha =) Ben ayda 2-3 giriyorum ne yazıkki, okulda olduğum sürelerde portlarım kısık olduğundan oynamıyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
tunch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 "beyler bakın pls !!!" diye başlık açan birini hatırlıyormusunuz? :D :P[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- 2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle. [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 çok benziyor ama, o değil. en azından proxy falan kullanmıyorsa..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 eheheh. Hangi serverdasın 1 haftaya expansionu alıp uzaya kaçacam.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
sith Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ben Eclipsde oynuyorum ismim Hellscream novice imperial pilot um ben genellikle Naboo'da Theed'de oluyorum sürekli hani herkes toplanıyo ya orada konuşuyolar :P [Bu mesaj sith tarafından 03 Ocak 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar