Private Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bence çok güzeldi. Sonunu izleyemedim. Tekrar nasıl izliyebilirim. Site veya başka bir yolu var mı?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 tekrarını verirler merak etme.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
uncla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bende beğendim hele o demet tuncer'le ceza'nın yanındaki fuat denen adamla yaptıkları düet,summer time izlenmeye değerdi =D[signature][hline]R+
Private Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Evette hani bir kadın aradı barda çalışıyomuş konuşmaya ihtiyacı varmış ordan ssonra ne oldu yattım orda? :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
uncla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 valla oraları bende hatırlamıyorum bende uyumuşum herhalde ondan sonra =][signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 02 Ocak 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 heuheu o fuat ne manyak bi adam ya baygın bakışları içten komik konuşmasıyla taht kurdu gönüllerde!![signature][hline]
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 :) valla[signature][hline]Lathor Wyrm :)
mutos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 adam her tur muzige ok diyip baslıo solemeye helal olsun.[signature][hline]icq ¶ msn
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 fuat süper bi adamdı okan takıldı baya program boyunca canını sıktı ama müthiş adam her müziğe ayak uyduruyo fasıla bile fondan yeah yeah yaptı ahaha mvö nün ilk albümden şarkı söylemeleri güzeldi yalnız şarkı'yı falan canlı sölediler haluk levent, o arayan hatun için beste yaptı o da iyiydi zaten program müzikle dolu doluydu bu arada o arayan da yılbaşında bi barda çalışmış sabaha kadar bunalım bi tipti 1 saat muabbet ettiler ordaki herkes bunun için şarkı söledi falan haluk da beste yaptı işte süperdi[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Fuat r0xx0r.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
PuSSi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 walla yulbaşı ertesiydi ama kastım isledim,muhteşemdi konuklar şahaneydi zaten de okan bayülgenin o zuhali motive etme çabaları kızın suratına falan kapasa kesin kendini öldürürdü kız aşırı bunalımdaydı ya..fuat ve demet süper 2li oldu bence..haluk leventin şipşak şarkıları da çok ii:)
Nanna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kanald'nin sayfasına bak bi de. geçmiş programları bulabilirsin herhalde orda. canlı yayın izlenebiliyo çünkü. şansını dene... ama hakkaten süperdi program :)
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 tekrarını vermıyolar dıye bılıyorum. Bu arada superdı gercektende dop dolu eglencelı harıka muzık dolu bır programdı. O arayan Zuhal isimli bunalım tip ile inanılmaz derecede ilgilendiler ve moral olması ıcın neler yaptılar yani. Bide hep okan ızleyenlerın suratına kapayıp gıcık ediyo derler. Alın işte görsünler adam gibi konusanlara kapamıyo gayette elinden gelen yardımı yapıyo. Neymiş salak sorular sormamak lazımmış zagayı arayacak bayanlara tavsiye :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya konuklar kalsa da okan bayülgen gitse, bi daha da hiç gelmese keşke çok can skıyo..
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Walla ilk kez böyle bir şey yaşadım.. okan ın zagalamadığı bir telefon konuğuda olabiliyormuş meğersem.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
duende Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 levent yuksel bence bu kadının konusmaya ihtiyacı var kapamıylaım dedi programın ondan sonrası zuhale ayrıldı butun herkes ona sarkı yazıp soledi fuat mor ve otei haluk levent falan sonra mor ve otesi calarken basscılar hasta oldugu için levent yuksel bass caldı deli gibi doaclama duet yaptılar izledigim en iyi zaga bolumuydu su ana kadar[signature][hline]iyilerin :) dostu lay laya laa kotulerin :hrr: düşmanı nihahaha
Private Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Çok hoştu, ben nasıl izliycem kaydeden vb. var mı siteden mi nasıl? Onu bilen var mı?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: trgdy, 02 Ocak 2005 21:11 tarihinde demiş ki: levent yuksel bence bu kadının konusmaya ihtiyacı var kapamıylaım dedi programın ondan sonrası zuhale ayrıldı butun herkes ona sarkı yazıp soledi fuat mor ve otei haluk levent falan sonra mor ve otesi calarken basscılar hasta oldugu için levent yuksel bass caldı deli gibi doaclama duet yaptılar izledigim en iyi zaga bolumuydu su ana kadar nasıl izlemişin afedersin birincisi haluk levent dedi bu kadının konuşmaya ihtiyacı var kapamayalım diye.. ayriyetten levent yüksel haluk levent in arkasında bass çaldı .. mor ve ötesi bass lı çaldılar sanırım normal gitaristleri bass a geçmişti.. :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 beyazla zaga son zamanlarda sıkmayamı başladı konuklar çokmu kötü ne getiriyolar öleee duruyo herkes eskiden daha güzeldi sanki programları ..[signature][hline]:))) !!! ........................
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 evet haluk levent öyle söylediği için okan da oturup yardım etmek zorunda kaldı kadına. yoksa daha teli açtığında ilk bikaç soru sormuştu .. okan yine her zamanki haliyle "hanfendi gecemize inanılmaz bi uyuzluk kattınız" gibisinden bişiy dedi ama ondan sora bu hale geldi haluk sayesinde durum nese levent yüksel'de kokainin etkileri fazlasıyla gözüküyo iyileşti falan demişlerdi ama nerde görmedim ben biraz tırlatmış sanki yersiz yersiz şeyler sölüyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
geffen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 uzun zamandır hiç beğenemiyorum o adamın yaptıklarını.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bayildim ben bayildim. klasik bir kro bir manken bir de normal adam konuk sablonu tamamen yikildi dun. zevkle izledim. dogru duzgun adamlar gelince okan da kasilmadi haliyle.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Aahah zaga'daki zuhal olayı bugun hurrıyet gazetesınde cıkmıs 2. sayfa :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar