beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 garfield indirdim de uzantisi .cbr...neyle acicam bunu ben? sayki sevki ve bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 .cbr nin aslında .rar dosyası olması lazm. Winrar ile açılabilior için. Aslında .cbr diye bir format yok. bi program var gerçi cbr viewer mi neydi unuttum adını. Bu çizgiromanları .cbr dosyası yapıolar o programda bunları okuo gösterio sana sayfa sayfa. Winrar ile açmana gerek kalmıo.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 cbr motor var honda cbr 1000 RR mesela :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 .cbr'leri ben winrar ile açıyorum. içinden resim dosyaları çıkıyor, extract ettiğim yerdeki bu resim dosyalarını windows picture viewer ile açıp okuyorum. tabii http://filext.com/detaillist.php?extdetail=cbr linkindeki gibi özel bi dosya ile izleyebilirsin, denedim o programı, kolay kullanamadığımdan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 o cbr ler cizgi roman bi prog var açıo onları ama unuttum hangisi bi google da bakın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 microsoftun sitesinde bisey vardı böyle yazıyodun uzantıyı ne oldugunu fln söylüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 http://www.geocities.com/davidayton/CDisplay[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 saolun walla .. sayki sevki ve makbule gecti efendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar