asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İlk olarak MySQL den başlayalım MySQL-Front ta root hesabı ile girerek bir veritabanı oluşturdum. MyODBC yi de kurdum ve yazdım: <% set conn=server.createobject("ADODB.Connection") dsn="DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver};UIN=root;PWD=sifrem;SERVER=localhost;DATABASE=dnm;" conn.open dsn %> Çalıştırdım ne göreyim: [MySQL][ODBC 3.51 Driver]Access Denied for .... gibi bişi Sonra bi hata mesajında Access Denied for [email protected] gördüm. Ve hemen ODBC diye bir user açtım. Tamam olur artık dedim ki : [MySQL][ODBC 3.51 Driver]Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client /fnm.asp, line 4 MySQL Version : 4.1.8 MyODBC Version : 3.51.09 Gelelim MSSQL sorunumuza bu daha basit :D her türlü ayar yapıldı. Çalıştıralım olur herhalde dedim ki: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]SQL Server yok veya erişim engellendi. Engin bilgilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Gelelim MSSQL sorunumuza bu daha basit :D her türlü ayar yapıldı. Çalıştıralım olur herhalde dedim ki: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]SQL Server yok veya erişim engellendi. Engin bilgilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim... Sitenin bulunduğu klasörü paylaşıma aç sorunun düzelir.[signature][hline]Love is Divine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.