asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İlk olarak MySQL den başlayalım MySQL-Front ta root hesabı ile girerek bir veritabanı oluşturdum. MyODBC yi de kurdum ve yazdım: <% set conn=server.createobject("ADODB.Connection") dsn="DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver};UIN=root;PWD=sifrem;SERVER=localhost;DATABASE=dnm;" conn.open dsn %> Çalıştırdım ne göreyim: [MySQL][ODBC 3.51 Driver]Access Denied for .... gibi bişi Sonra bi hata mesajında Access Denied for ODBC@localhost gördüm. Ve hemen ODBC diye bir user açtım. Tamam olur artık dedim ki : [MySQL][ODBC 3.51 Driver]Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client /fnm.asp, line 4 MySQL Version : 4.1.8 MyODBC Version : 3.51.09 Gelelim MSSQL sorunumuza bu daha basit :D her türlü ayar yapıldı. Çalıştıralım olur herhalde dedim ki: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]SQL Server yok veya erişim engellendi. Engin bilgilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Gelelim MSSQL sorunumuza bu daha basit :D her türlü ayar yapıldı. Çalıştıralım olur herhalde dedim ki: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]SQL Server yok veya erişim engellendi. Engin bilgilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim... Sitenin bulunduğu klasörü paylaşıma aç sorunun düzelir.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar