reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 selamlar, bende yaklaşık 800 mb lik bi divx var ve ben büyüklüğünden dolayı filmi cdye atamıyorum, acaba bildiğiniz en iyi video düzenleyicisi hangisi..windows movie maker divxleri tanımamazlıktan geliyo :( ve mesela ilk 500 mb lık kısmını kesip ayıramıyorum..yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bole konuları donanım yazılım bolumune açmıyomuyduk ?? dalgınlıgına geldi heralde...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 arkadaşlar kusura bakmayın ya gerçektende dalgınlığıma gelmiş, tüm patilerden özür[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Valla arkadaşın sölediğine göre director mx en iyi programmış. macromedia gerçekten kaliteli programlar yapıyo. ama amacın sadece 1 filmi cd ye atmaksa nie rar olarak sıkıştır mıyosun?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hangisi daha iyi, azmodai. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Alomatik_2k, 02 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Valla arkadaşın sölediğine göre director mx en iyi programmış. macromedia gerçekten kaliteli programlar yapıyo. ama amacın sadece 1 filmi cd ye atmaksa nie rar olarak sıkıştır mıyosun? sadece amacım bu olsa zaten dediğini yapardım :) ama bazan dijital makineden görüntüler alıyorum onların üzerindede oynama yapmak için sordum, şu anki sorun cd ye sığmama olduğu için öyle yazdım.. ayrıca program önerin için de ayrıca teşk.[signature][hline]all your base are belong to us !!!
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 divx codec programını yüklersen windows movie maker divx leri tanır[signature][hline]morning erection has you
Öne çıkan mesajlar