Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi video oynatıcı,düzenleyici,kesici en iyisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar, bende yaklaşık 800 mb lik bi divx var ve ben büyüklüğünden dolayı filmi cdye atamıyorum, acaba bildiğiniz en iyi video düzenleyicisi hangisi..windows movie maker divxleri tanımamazlıktan geliyo :( ve mesela ilk 500 mb lık kısmını kesip ayıramıyorum..yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
bole konuları donanım yazılım bolumune açmıyomuyduk ?? dalgınlıgına geldi heralde...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar kusura bakmayın ya gerçektende dalgınlığıma gelmiş, tüm patilerden özür[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
said:
Alomatik_2k, 02 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Valla arkadaşın sölediğine göre director mx en iyi programmış. macromedia gerçekten kaliteli programlar yapıyo. ama amacın sadece 1 filmi cd ye atmaksa nie rar olarak sıkıştır mıyosun?

sadece amacım bu olsa zaten dediğini yapardım :)

ama bazan dijital makineden görüntüler alıyorum onların üzerindede oynama yapmak için sordum, şu anki sorun cd ye sığmama olduğu için öyle yazdım.. ayrıca program önerin için de ayrıca teşk.[signature][hline]all your base are belong to us !!!
  • Yeni Oluştur...