Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Kac kisi burada bu adami seviyor bilmiyorum ama Suzuka ve Kimi no Iru Machi'nin yazari Kimi no Iru Machi bittikten sonra yeni mangasina basladi. Fuuka manga. Burada: http://www.crunchyroll.com/comics/manga/fuuka/volumes Burada esas kizimiz Suzuka'dan Yamato ve Suzuka'nin kizi. Yeni RAGE!!! mangamiz geldi. Onceki iki seriye gore cok daha hizli ilerliyor ama, yavas biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Güzel, özellikle çizimler çok iyi ama henüz peki bir konusu yok ortada gidiyor. 5.ep okudum sabah, 12 bölüm çevrilmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 annesine çekmiştir kesin kahpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Suzuka ne kadar kotuydu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Abovv.itiriaf var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 suzuka superdi kimi no rage de superdi. boyle okudukca o kadar cok rage'e geldim ki biraktim seriyi yok lan ikiside kotuydu GE Good Endingde daha pure ragelere gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 "kimi no iru machi neydi lan?" diye arattım.. ilk görseli gördüm.. dsdfafagasadasd animesini neden yarıda bıraktığımı hatırlamıyorum ama çok küfretynmiş olaiblirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 :'( yok artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Son çıkan bölümü (37) okudum ve böyle bir rage yok, çok feci küfrettim.:X Mangaka bu sefer iyice azıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Hahaha, mükemmel gidiyor manga. Çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 abi çok sinir bozucu ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 o nasıl bir twistti öyle twist de denmez ki. direk saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ınını ıvrıdını, mangaka gerzek midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 fyka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://i.imgur.com/pyyWPL9.png biri kamyonu çalıştırsın, yeni hatun geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 uplamayın lan şunu merak edip bakıyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 pardon asdaf ben de droplayayım bunu bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kostümdeki grup hedgehogs mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 değilmiş. bakalım ağlatabileceklermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 :( sob* sob* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 benden başka okuyan kaldımı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Okuyorum ben. SImulpub var, yoksa birakirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Benim butun aptallik mangasi kotami domestik manita yiyor ya sonra toptan okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar