barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Kullanıcıdan 3-5 text box doldurarak bir database'e atılıp, aynı sayfada ya da başka yerde listedekilerin gözükebildiği birşey yapacağım. Bunun için web siteleri vardı 1-2 tane. unuttum adlarını. var mı öneri? örnek: text1.1: haydari, text1.2: hıyar, text1.3: meme text2.1: domates, text2.2: patlıcan, text2.3: biber aşağıda şöyle birşey göstermek istiyorum. haydari hıyar meme domates patlıcan biber gibi listeye eklenecek. herkes görebilecek. bilale anlatır gibi anlattım. hadi yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Bunun icin site bilmiyorum da bu kolay bisey ya, 1-2 saatte yapilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 domain yok ya sadece buna kullanacağım. link paylaşmam lazım. böyle siteler vardı. hiç uğraşmadan yapıp, paylaşabileceğim. domain olsa 1-2 saat de değil. 15 dakikalık iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 yok mu bilen ya. acil lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 .sitemynet.com diye domain alıp yapmıştın şimdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 google docs dokuman aç paylaş millet eklesin alt alta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 free host bi yere index.php olarak ve okuyaz.txt olarak oluştur aşağıyı index in içine kaydet $dosya="okoyaz.txt"; if (isset ($_POST[yolla])){ $gelenyazi = $_POST[yolla] . ""; $fh = fopen($dosya, 'a') or die("can't open file"); fwrite($fh, $gelenyazi); fclose($fh); echo ''; } else { //satır satır okuyalım $fh = fopen($dosya, 'r'); $theData = fread($fh, 99999999); fclose($fh); echo $theData; } echo (' Konuyu İrdeleme Formu '); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 okuyaz.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 okuyaz.txt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Somon said: google docs dokuman aç paylaş millet eklesin alt alta +1 Boyle islerin babasi Excel/Spreadsheettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Degiskenlere ve html elementlerinin isimlerinde turkce kelime kullananlara hastayim sdfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bi tarafımdan değişken uydurma klavuzum vardı bi ara. konsept belirliyodum. mesela çiçek ismi koyuyodum değişkenlere. global değişkenler toprak gübre falan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar