Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 daha smooth. baya daha smooth aslında. ama kendi limitleri var tabi. hoş cok abzürd bi özlliğini kulşlanmıyosan fark etmezsin o eksikleri. bide aa'i daha güzel
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 cintiq aldım işe cuce benim dedim gibi abi tam marşıdan bakmazsan 1cm fln bi boşluk var abi . elbet olucak bi boşluk ama bunun camı kalınmış abi. 0,2 fln bişeyde kırılır heralde böle pimapen takmışlar
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ha elbetet bi bosluk varsa beni rahatsız etmedi öle aman aman hiç. ama camın öle olamsı sart zaten abi yoska durmadan ekrandaki görüntürü bozarsın bastırmaktan. ben sızıp uyuduğumu biliyom cintiq'in üstünde. bereket versin bu arada.
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 saol bab. sevdim baya. ama eve fazla. bide evde rahat olmak istiyor insan, compendiumu alcan kucaga kanepede rahat rahat o güzel olur
nienna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 pen mouse idare eder bi şey mi? tabletsiz olan. fiyatları makul de.
Öne çıkan mesajlar