forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 24-26" ön amörtösörlü olsun aluminyum olsun mümkünse sağlam olsun istanbul-ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 git salcano al sıfıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Selam, Düşündüğün rakam nedir? Elimde oldukça az kullanılmış Bianchi RCX213(Made in Italy olanlardan) var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Selam http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=116366 Saygılar :) sıfırı ne kadar ki bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Salih D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 spor çantana bir tane keski al, odtü teknokente iş görüşmesine geldim diye gir, ağaca direğe bağlı az tozlu bir taneyi kap götür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 paticik stalker ekibi iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bisikleti arattım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Selam, Paraleller sizi :D Bisikletin Yeşil Bisiklet tarafından kesilmiş faturası bile duruyor; o derece :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 1.5 sene once almıştım ama 150 km anca yapmıştır. 4-5 kez falan kullanıldı. cillop gibi duruyor hep evin içindeydi. eğer düşünürsen özelden konusabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 niye özelden konuşuonuz la. benimde alasım var belki.. konuşun işte fiyatları görem. şu sıralar sıkışığım ama düzlüğe çıkınca direk alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 fiyatları çok bilmiyorum max 300 tl ye kadar bakıyorum amacım öyle turnuvalara filan katılmak değil haftada bir kaç kez 4-5 km süreyim yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar